Бургаското представление е тази вечер в залата на НХК

Бургаското представление е тази вечер в залата на НХК

Комедията "Случайна среща" ще има своята премиера в Бургас тази вечер. Сатиричният театър "Алеко Константинов" гостува в морския град по покана на културна организация "Арт Мелпомена". Представлението е с начален час 19.00 в залата на НХК.
"Случайна среща" е от Ерик Чапъл, а постановката е на Бойко Илиев, сценография - Нина Пашова. В комедията участват - Албена Павлова, Рада Кайрякова, Кирил Ефремов, Кирил Бояджиев.
"Случайна среща" е романтична комедия на английския майстор на драматургията и телевизионните ситкоми Ерик Чапъл. Авторът ни среща с четиримата си герои в кризисен за тях момент, когато като че ли са загубили пътя на успеха, разминали са се с последната си любов и отчаяно слагат маските, за да се втурнат в поредната илюзорна забава, която поне да им донесе временна забрава. Но в тази вечер на лъжи и флиртове бързо се стига до отрезвяване и героите се изправят пред неочакваната среща с миналото, което е останало непокътнато със своята чистота и наивност. Ще намерят ли път един към друг или отново ще пропуснат мига, който никога няма да се повтори?
Спектакълът не е подходящ за лица под 14 години.
Билети се продават на касата на НХК всеки работен ден от 10.00 до 18.00 часа.