Стоматолози идват за конгрес в Бургас То се организира от Българския зъболекарски съюз (БЗС).

Във форума ще участват и дентални дилъри, наши и чужди лектори. Ще бъдат представени новости в областта на денталната медицина. 10-ят научен конгрес се посвещава на 105-годишнина от създаването на Българския зъболекарски съюз.

 

На 17 юни в рамките на конгреса ще се проведат теоретическо- практически курсове по имплантология и лазерна терапия.

Лектори на конгреса са  водещи специалисти от Гърция, Турция, Германия, Франция,  Италия, Бразилия, Австрия, Израел и България, които ще запознаят българските си колеги с последните новости в имплантологията и лазерите в денталната медицина, както с и нововъведения в лечението на детските зъби.

По време на конгреса ще се състои традиционната голяма Дентална медицинска изложба. В нея участват над 50 изложители, които ще представят най-новото в денталната техника, технологии и материали.

В него ще участват и д-р Николай Шарков - председател на Българския зъболекарски съюз, д-р Донка Станчева –Забуртова - главен секретар на БЗС, д-р Женя Маасленкова - зам.председател на УС на БЗС, д-р София Буджева -председател на Районна колегия на БЗС –  Бургас, доц. д-р Снежанка Топалова-Пиринска - зам. председател на УС на БЗС, проф. д-р Доан Зия - декан на Факултета по дентална медицина, МУ –София - председател на Научен комитет на 10-я научен конгрес на БЗС.