Свами Джотирмая с лечебна сесия в Бургас и неизлечими болести.

Свидетелство за това са безкрайните опашки от хора, които чакат, за да получат помощта му. Израстнал в християнско семейство той е първият заместник и един от най-близките последователи на Шри Шри Рави Шанкар - основател на Фондация "Изкуството да живееш".

Фондация "Изкуството да живееш" е една от най-големите образователни и хуманитарни неправителствени организации в света. Тя има специален консултативен статут към Икономическия и обществен съвет (ECOSOC) на ООН и работи в тясно сътрудничество със Световната здравна организация (WHO).

Лечебните сесии в София и Стара Загора бяха посетени от близо 2000 души, а Свами Джотирмая лекуваше хората в продължение на 7 часа в София. Мнозина, посетили лечебната сесия на Свами Джотирмая през месец август тази година в София, се върнаха и този път, като споделиха, че са се излекували от болести като астма, депресия, болки в кръста, бъбреци и други.

Поради огромния интерес на хора от цялата страна Свами Джотирмая се съгласи да отложи курса по медитация в София, за да може да помогне на хора от всички краища на България. България е първата европейска страна, която е удостоена с честта да посрещне Свами Джотирмая. Да помага на хората е негова мисия и той го прави напълно безвъзмездно.

След Бургас Свами Джотирмая ще посети също градовете Шумен, Велико Търново и Габрово.

Лечебната сесия е тази вечер от 17.00 до 21.00 часа в Театъра за драма, опера и балет в Бургас.