Тибетски практики учат как да минем на друго енергийно ниво , който ще се проведе на 13 е 14 ноември в Бургас. Той се организира от школа "Индиго".Целта й е да подготвя хората за по-бързо адаптиране към новата енергия, която окончателно ще се утвърди след 2012 г. (годината на Вибрационния преход на Земята), в този смисъл носи еволюционен заряд. На този етап школата е предназначена за онези, които считат себе си за зрели, силни и отговорни за живота си хора, готови съзнателно да направят качествен скок и по избор да участват в еволюционните процеси на човечеството и Земята, за хора, които  не се боят да погледнат "отвъд границата на привичната реалност".

Школата се основава на древни тибетски практически умения за работа с живата и нежива материя. За усвояване на практическите методи на Школата е необходима качествена трансформация на астралното тяло, след което то съответства на хората от новата генерация (Индиго). Школата е практическа, построена на основата на научни методи. Тя е полезна както за Мастери, така и за онези, които правят първите си крачки в работа с енергиите. В програмата са заложени принципите: последователност и лесна усвоимост.

Повечето хора, преминали семинарите на школата, повишават интуицията си, стават по-сензитивни, хармонични, по-уверени, успешни, цялостни.

Основни резултати, които постигат учениците на школата:

- подобряване на здравето и качеството на живота;

- подмладяване на тялото и нормализиране на теглото;

- придобиване на успешност и осмисляне на живота;

- осъществяващи се лични цели и желания;

- способност за телепатия, за управление на клетъчния разум, за управление на стихиите на физическия свят;

- усвояване на древнотибетски лечителски практики;

- човек(след редовни практики) става "жив хармонизатор" - създава хармония около себе си просто със своето присъствие.

Семинарът ще се проведе в хотел "Атаген" в Бургас.