DSC_4070

DSC_4070

Трима загинаха при инцидент на "Тракия"

управляван от 47-годишния Ш.Х. от село Деветак, община Карнобат се блъска в товарен камион "МАН", с полуремарке, управляван от 46-годишния М.Д. от Поморие. ТИР-тър е спрял в аварийната лента и водачът е бил зад камиона по време на удара.

В катастрофата на място загиват водачът на лекия автомобил, водачът на товарния камион, спътницата на Ш.Х. – З.А., 30-годишна от село Поляците, община Дългопол, област Варна. Жената пътувала на задната седалка в "Ауди"-то. От инцидента оцеляло единствено тригодишното момченце на З.А. – М.А., пътуващо също на задната седалка в колата. Детето е с травми по гърдите и корема и с фрактура на главата, но без опасност за живота, е откарано в МБАЛ – Бургас и настанено за лечение в отделение "Реанимация".
Отвлечено внимание или заспиване на водача на "Ауди 80" е причина за катастрофата, коментираха от полицията. Така шофьорът навлиза в аварийната лента и се блъска в задната част на спрелия там товарен автомобил. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" – Карнобат.