Ученическите екскурзии само с нови автобуси на възраст не повече от 10 години.

 

Най-големият бургаски превозвач "М-Бус" е един от малкото в страната, които разполагат с автобуси, отговарящи на всички изисквания за превоз на ученици.

"Транспортната фирма "М-Бус" винаги е в съответствие с нормативните наредби и изискванията на клиентите. За нас сигорността и комфорта на пътниците са приоритет", категоричен е управителят на "М-Бус" Румен Христов.

Фирмата разполага с различни категории автобуси – 20, 30 и 50 местни, което позволява при по-малки групи цената на превоза да не се увеличава.

"Работим с много от училищата в Бургаска област и във връзка с наближаващите празници вече имаме запитвания за организирани ученически екскурзии", обяснява Христов.

С бургаският превозвач "М-Бус" пътуват ежедневно с 50 % намаление от редовната цена на билета и десетки ученици от Малко Търново и Карнобат.

Транспортната фирма е една от малкото в областта, които извършват  и специализирани превози на работници. През миналия месец превозвачът пусна нова услуга, която се състои в комбиниран превоз на работници от различни фирми.

Най-голямата транспортна фирма "М-Бус" работи с около 100 автобуса, от които чисто нови са 26 и още 12 на възраст до 5 години.

Фирмата обслужва най-голям брой междуселищни автобусни линии в Бургаска област - от Бургас до Поморие, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Карнобат, Камено и Малко Търново. Поети са и четири междуобластни линии - до Сливен, Ямбол, Велико Търново и Варна.

Заради новия автопарк "М-Бус" е предпочитан превозвач за екскурзии и организирани фирмени и частни пътувания.