Ваяна - колекция с аромат на море

 

Стилът и качеството на марката обаче са познати повече в чужбина, отколкото у нас – дизайнерският екип на фирмата е "идейният генератор" за голяма част от моделите на водещи световни брандове. Ваяна е търговската марка на БТБ България АД, която от 14 години партнира успешно на "Esprit", "sOliver", "Comma" и "Hallhuber".

Колекцията на Ваяна за пролет-лято 2011 г. е за дамите, които ценят своя комфорт, съчетан със стил и индивидуалност. 

Тенденциите са: свежест, дързост и елегантност, допълнени с перлени морски нюанси. Колекцията е с аромат на море - съчетаваща традиционното черно и офисно сиво с искрящите и свежи цветове на лятото, в елегантни, умели и нестандартни комбинации на материи и елементи. Усещането е за комфорт, завършена класическа красота и изтънчена непринуденост. Елегантните рокли на цветя с изчистени линии са като лъчезарно пролетно намигване. Костюмите в синьо и бялото ще превземат и най-претенциозните офиси с капитанска лекота, а строгото черно сако ще оживее след закачката с бялата риза. Коралът е новото червено. Синьото е новото черно. А елегантността отново е на мода.

И всичко това допълнено от неувяхващия цвят на олива и безбрежен тюркоаз, в пречупените отблясъци на сатениран памук.

Това е Ваяна – ежедневна елегантност, свобода и много стил – за жени, които са изваяни от слънце, за жени, които блестят, за жени, които познават силата на красотата.

 

 

Днес+