Великите дами на рока забиват в Каварна

Началото ще бъде сложено от нежните рок вокали на световната сцена -  екс вокалистката на "Nightwish" Таря Турунен, която е хедлайнер на вечерта. Преди нея на сцената ще излязат "Leave’s eye", Epica, бившата вокалистка на немската хеви-метъл група "Warlock" - Доро Пеш и накрая - "Atrocity".

Преди участието си Таря Туринен ще открие с кмета на града Цонко Цонев стената със своя лик. Фасадата на блока беше започната да се рисува преди месец.

За първи път не само в Каварна, но и в цяла България по време на феста ще има ефирно излъчване на рок радио, по което ще бъдат предавани интервюта и звуци от бекстейджа, както и всичко интересно около фестивалa. Ще има и допълнителни забавления - скокове с бънджи, тату студия и други атракции.

Преди главния вход на стадиона в Каварна ще се извършва подмяна на тридневните билети и покани с гривни. Пунктът ще бъде отворен още в деня преди началото на фестивала - на 22-ри юли от 14.00 часа. Гривните ще имат ролята на тридневен пропуск и значително ще улеснят влизането на публиката на стадиона и в трите фестивални вечери. На същото място притежателите на тридневен билет ще могат да участват в томбола с награда мотор "Harley-Davidson".

 

[21.7.2010 г. 18:33:41] etelka: На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и веселяците - Korpiklaani.
Финалният ден на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - 25-ти юли ще връхлети феновете в Каварна с четири банди-мечта - Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.
Повечето групи пристигат за първи път в България, а всички те, с изключение на Accept, ще стъпят за първи път в Каварна в рамките на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010.
[21.7.2010 г. 18:34:01] etelka: КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се организира от Община Каварна и Loud Concerts.

На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от музиката на "Kreator", "Sodom" и веселяците от "Korpiklaani". Финалният ден на рок феста - 25-ти юли ще връхлети феновете в Каварна с четири банди-мечта - "Accept", "Annihilator", "Primal Fear" и "Voivod".

Повечето групи пристигат за първи път в България, а всички те, с изключение на "Accept", ще стъпят за първи път в Каварна в рамките на "Каварна Рок Фест 2010". Той се организира от Община Каварна и "Loud Concerts".

 

Бети Пирева