Вписаха новия борд на Слънчев бряг в търговския регистър Според справката по регистрацията председател на съвета е Златко Димитров. Мария Михалева е изпълнителен директор. Другите членове са Иво Маринов, Соня Енилова и Константин Лефтеров.

 

Председателят на Съвета на директорите Златко Димитров е от Несебър, понастоящем е зам.-областен управител на Бургаска област и председател на общинската структура на ГЕРБ-Несебър. Настоящият изп.-директор Мария Михалева е от Бургас, досега е била регионален директор за Южното Черноморие на туроператорска фирма. Соня Енилова също е от Бургас с професионална квалификация "География на туризма". Понастоящем  е председател на Бургаска регионална туристическа асоциация и се занимава с разработване на европроекти. Хотелиерът Константин Лефтеров е от Несебър, общински съветник от листата на партия "Море", завършил е специалност "Международни отношения". Иво Маринов е зам.-министър в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма с ресор "Туризъм", магистър по икономика. През 2006 г. става главен секретар на Съюза на туристическата индустрия, а от 2007 г. - общински съветник от ГЕРБ в София.
Все още обаче не са афиширани предварително заявените на Общото събрание намерения на акционери за атакуват регистрацията. Може би затова остават неизвестни деня и часа за евентуланото встъпване в длъжност на новоизбрания изпълнителен директор.

Това, което безспорно е известно, че за да отбележат края на съвместната си работа, старите членове на борда, заедно с останалия личен състав на дружеството ще седнат днес на дълга маса в несебърско атракционно заведение. На събирането са поканени и новите членове на съвета.

Максим Момчилов