Varna_K

Varna_K

Затварят част от центъра на Варна на 15 август Успение на пресвета Богородица и празник на Варна и на 16-и август. От 06.00 часа до приключване на тържествата на събитията на 16-ти август, ще бъде затворена за движение на автомобили улица "Вълноломна".

За тържествено издигане на флага и провеждане на литийно шествие до катедрален храм "Свето Успение Богородично" от 10:15 часа на 15-и август
до 11:00 часа се затварят за движение:  площад "Св. св. Кирил и Методий"; булевард "Христо Ботев" от кръстовището с улица "Кракра" до площад "Св. св. Кирил и Методий"; булевард "Мария Луиза" – от кръстовището с булевард "Владислав Варненчик" до кръстовището с улица "Шипка"; булевард "Владислав Варненчик" – в частта от кръстовището с булевард "Съборни" до кръстовището с булевард "Мария Луиза".
За празничния концерт от 19:00 часа на 15-и август до приключването му се преустановява движението на автомобили по следните улици: булевард "Приморски" - от кръговото на площад "Славейков" (Гаров площад) до кръстовището с улица "Михаил Колони"; улица "Сан Стефано" - от кръстовището с улица "Преслав", до кръстовището с булевард "Приморски"; улица "Граф Игнатиев" - от кръстовището с улица "Княз Дондуков" до кръстовището с булевард "Приморски"; улица "Св. Климент" - от кръстовището с улица "Княз Александър Батенберг", по посока площад "Екзарх Йосиф" (Шишковата градинка).