Raykova

Raykova

Златка Райкова с ревю на моден фест в Бургас Дефилето за представяне на колекцията на Райкова ще започне в 19.30 часа пред експозиционен център "Флора Бургас" в Морската градина. 

Златка е една от най-желаните жени у нас, което кара не едно и две момичета да копират стила й. Забележителната блондинка се впусна в модния бранш преди година, а роклите й се превърнаха в хит сред хайлайфа. Във всеки един от моделите личи личният й почерк. Русокосата хубавица споделя, че сама избира моделите, платовете и цветовете на дрехите от колекцията си.

Модният фестивал започва в 11.00 часа днес с модно изложение. В зали №2 и №3 ще бъдат представени продукти на водещи фирми в модата и бюти услугите. Изложението е отворено от 11 до 20 часа и ще продължи до 18-ти май. В петък предстои модно шоу, на което са поканени всички бургазлии и гости на града. Старт на събитиeто ни ще даде талантливият бургаски певец Георги Дюлгеров. Половин час по-късно коафьори ще демонстрират на живо най-модерните за сезона прически. Ще бъдат показани кои са трендовете в ноктопластиката и гримовете. Ще има и уникално боди арт шоу.