Adelina1

Adelina1

Звезди ще пеят днес в подкрепа на Ади във Варна

Те се свързали с известни музикални изпълнители, които веднага подкрепили кампанията.

Така днес от 19 часа на сцената на клуб "Диското" под Пикадили Чаталджа ще излязат звездите: Big Sha, Lil Sha, Конса, Бенджи, Надя от "Дийп зоун", DJ Дани, Dj BUGSY, група "Антураж", Dim4ou и други. 
Почти всеки ден афишът с участниците набъбва. Така преди дни и популярната поп фолк изпълнителка Бриана също изяви желание да пее пред варненската публика. 
Днешният благотворителен концерт е финалното мероприятие от едноседмичната кампания, организирана по идея на десетокласничката Полина Христова и подкрепена от стотици ученици, както и от най-голямата младежка неформална група във фейсбук от Варна: "Тийн парти Варна".
Припомняме, че кампанията стартира предния понеделник, когато на ларгото излязоха ученици, които с кутии в ръце и плакати с лика на Ади, призоваваха варненци и гости на града да подкрепят финансово борбата на бургазлийката за живота й.
Въпреки че паричките са набрани, ние не се отказахме от реализацията на концерта. Така ще помогнем и за следоперативното възстановяване на Аделина, сподели инициаторката Полина Христова, която приканва всеки да присъства на концерта днес от 19 часа и да подкрепи кампанията, но и да се забавлява с шоуто. 

А в Бургас тази вечер ще започне вторият благотворителен концерт.

Днес+