Dohod

Dohod

13 варненци обявиха доходите си пред НАП


Доходите си за 2011година трябва да декларират всички варненци, които са получил доходи по извънтрудови правоотношения. Работилите по граждански договор през 2011 година подават годишна декларация, независимо от размера на получените хонорари или възнаграждения. До 2 май годишна данъчна декларация подават и лицата, които през изминалата година са упражнявали дейност, облагана с патентен данък, земеделските производители, а така също и тези, които са получили доходи от доброволно осигуряване или застраховане, дивиденти и ликвидационни дялове от източник в чужбина.
Чуждестранните физически и юридически лица, регистрирани в НАП Варна, също подават годишни декларации за доходите си през 2011 година. До края изминалата година чуждестранните физически лица, регистрирани в НАП Варна, са внесли дължим данък в размер на 650 572 лева. Внесеният данък през изминалата година от чуждестранните юридически лица, регистрирани в офис Варна, е близо 800 хиляди лева.
Повече информация за декларирането и плащането на данъци може да се намери на сайта на НАП www.nap.bg. Консултации може да се правят и на цената на градски разговор в кол центъра на приходната агенция на телефон            0700 18 700      .

Днес+