DSC_8946

DSC_8946

216 казаха "Сбогом" на любимото училище

училище. Зрелостниците бяха изпратени днес по подобаващ начин от учители и всички ученици от елитната гимназия. По традиция церемонията събра абитуриенти, ученици и родители в училищния двор. 

DSC_8925DSC_8965Дванайсетокласниците бяха облечени вече не с униформата, а с официални тоалети и бяха привествани от стотиците, дошли за събитието. "Да останем приятели завинаги. Винаги ще бъдете "Добре дошли". Пожелавам ви на добър път в живота и да сте здрави", каза директорът на гимназията Станка Узова. И допълни,DSC_8929 че усещането за тях вече ще бъде друго. Те ще идват в гимназията след години като гости, а не като учащи се. Превъзбудени абитуриентите пригласяха на десетокласничката Ралица, която изпя за тях "Един неразделен клас".

На церемонията бяха връчени и грамоти на зрелостници прославили гимназията. Те получиха документа заедно с книга като дар от гимназията. Балът на 216-те възпитаници на "Проф. д-р Асен Златаров" ще бъде в Слънчев бряг. Те ще празнуват там на 25-ти. Сборното място за отпътуването е пред Пантеона в 18.00 часа.