dsc_7063

dsc_7063

"3С СОТ Бургас" поема охраната на "Топливо" Така ще бъде гарантирана сигурността на обектите на "Топливо" в Бургас, Карнобат, Созопол, Поморие, Несебър, Ямбол и Нова Загора.

Над 30 души са наети за физическа охрана в "3С СОТ Бургас", назначени са и допълнително техници. Това се налага заради нарастналото търсене от страна на клиентите на услугите, които бургаската фирма предлага - охрана чрез СОТ, видеонаблюдение, физическа охрана и други.

Сред новите клиенти на фирмата са собственикът на музикална компания "Пайнер" - Митко Димитров, който е сключил договор за изграждане и поддържане на видеонаблюдението и охрана чрез СОТ на хотела му в Лозенец, фирмата за почистване "Шели", частни хотели в Слънчев бряг, Поморие и Черноморец, цехът за сирена "Хелиос" в Айтос и други.

"3С СОТ" ще охранява и Регионалната здравна инспекция в Бургас. Като за целта, за да бъде обезпечена сигурността на обекта и служителите, се монтира видеонаблюдение, пожароизвестяване и системата за СОТ.

Още няколко бургаски училища са избрали "3С СОТ", за да гарантират сигурността на своите ученици и персонал. 24-часова охрана и видеонаблюдение ще има и в училищата "Петко Росен", "Елин Пелин", "П.Р.Славейков". На фирмата са се доверили и ръководството на детската градина в село Зидарово, на училищата в Равна гора, Росен и Атия.

Фирмата разширява дейността си и в Созопол, където е поела охраната на два обекта.