Колкото по-бляскави в новогодишната нощ, толкото по-добре. Снимки Pinterest

Колкото по-бляскави в новогодишната нощ, толкото по-добре. Снимки Pinterest

Ново година "чука" на вратата и всеки един от нас се готви да я посрещне с повече усмивки и настроение. Не е важно само, какво ще сложим на трапезата в празничната нощ, но и как ще изглеждаме. За съвършения вид на всяка дама важен е и маникюрът. Мила Динкова представя 9 идеи за празничен маникюр.
"Първото нещо, което ми прави впечатление у моите клиенти тази година, е че избягват червения цвят. Странно, нали? Блясък, блясък и пак блясък! Това искат те", каза Мила Динкова. Затова и тази година в нейното студио Posh beauty studio властват другите гами.
"Дамите избират студени цветове - сиво, бяло, светло лилаво, в съчетание с един изцяло брокатен пръст. Декорации? Да, защо не? Все пак са празници. При декорациите тази година нищо не се е променило - коледни топки, еленче, подаръчна кутия, арт елха, снежинка..., но да блести! Все пак, има дами, които избягват блясъка. Те залагат на матирани нокти - изчистени или с ефект пуловер", допълва бургазлийката.
"И е хубаво да не забравяме, че магията от гел лакът изчезва след третата седмица, така че не пропускайте да посетите салона за красота отново", съветва Мила Динкова.

Галерия