DSC_8656

DSC_8656

Абитуриентите на 2012 - суета и блясък в Бургас. Слънце и дъжд съпроводиха завършващите от "Випуск 2012", така че да им върви по вода и да има светлина по пътя им.

Още преди да облекат така дълго избираните тоалети за най-запомнящата се вечер в края на ученическите си години, повечето от завършващите вече са положили изпити и са приети да учат в университети у нас и в Европа. За други, освен матурите, чиито резултати чакат да излязат, им предстоят и изпити в най-горящото лято в живота им.
Но пък нощта на абитуриентския им бал със сигурност ще остане един от най-ярките и запомнящи спомени в живота им.
Ето как празнуваха и какво бяха избрали за празника си някои от абитуриентите, видяни през обектива на фоторепортера на Chernomorie-bg.
Изящна черна рокля и оригинални обувки с цветя избра за бала си Бетина Пирева (на снимката горе). Чаровната щерка на фоторепортера на Chernomorie-bg - Етелка Пирева, омая с красота и стил не само гостите на празника си, събрани в уютно заведение в Бургас. Специално за празника на дъщеря си от Италия пристигна и гордият татко Апостол Пирев. Бетина завършва гимназията за романски езици "Георги Сава Раковски" в паралелка с испански език. Тя ще кандидатства "Графичен дизайн" и фотография.
Дъщерята на двамата лекари - д-р Любомир Стоичков и съпругата му д-р Женя Стоичкова - Ралица,DSC_9044 грейна в стилна зелена рокля на бала си, купена специално от Турция. Тя завършва немската езикова гимназия "Гьоте" и ще кандидатства медицина в Германия (на втората снимка).
Диян Донев (вторият вдясно на третата снимка) е един от малкото, които иска да продължи обучението си във Военното училище във Велико Търново. Освен там, ученикът от Механотехникума ще се пробва и на изпитите по история.P5250071_2_
Виолета Рачева (на четвъртата снимка), също възпитаничка на немската езикова гимназия "Гьоте", бе избрала ефектна рокля за празника си. Тоалетът е на дизайнерката Елеана Киркова от София. DSC_9087Внучката на художничката Райна Рачева, грееше на бала си, заобиколена от семейството си и брат си, който се върна специално от Великобритания, където учи архитектура, за завършването й. Виолета е решила да кандидатства международни икономически отношения в Германия.
С торта с надпис "На добър час" семейство Радка и Живко Диневи изпратиха сина си - Кристиян. Той завършва училището по автотранспорт (на петата снимкаDSC_8924.
С тюркоазена рокля, изработена в модна къща "Тонена", грейна на бала си и Таня Загорова (на шестата снимка) - ученичка от Търговската гимназия в Бургас.DSC_8560 Тя ще кандидатства икономика в София.
Жаки, дъщерята на пи арката Алберта Алкалай, (на последната снимка долу) също завършва немската гимназия "Гьоте". DSC_9149Девойката бе заложила на стилен тоален в черно и розово за най-незабравимия ден от завършването на училище. Тя е приета да учи бизнес администрация във Виена.