"Акулите" зарадваха децата от "Коджакафалията"

На дома бяха подарени хладилник, пералня и печка на обща стойност 1 300 лв. Парите са събрани от футболистите по тяхна инициатива. Да връчат дарението в дома дойдоха капитанът Цветомир Цонков, Орлин Старокин и Венцислав Бонев.

 

 

"За нас е удоволствие, че доставяме радост на децата. Ще идваме пак с подаръци. Дано от дома излезе някой футболист", каза капитанът Цонков. Малчуганите и директорът на "Коджакафалията" Йордан Тодоров благодариха най-искрено за вниманието и разведоха гостите из дома, за да им покажат стаите си.

За по-малко от месец "Черноморец-Бургас" участва в четири благотворителни инициативи. Преди днешното дарение на дома мениджърът Красимир Балъков и изпълнителният директор Фреди Бобич играха в благотворителен мач срещу националния отбор на Хаити в Аусбург, после представители на клуба участваха и в  друг двубой в Бургас в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити, а в края на миналата седмица "Черноморец-Бургас" стана организатор на концерт "Танци против дрогата", който предизвика голям интерес и се проведе в Младежкия културен център.