dsc_9371

dsc_9371

"Ауди" блъсна 12-годишно дете и избяга

, когато лек автомобил спира и й прави път. В този момент аудито, което се е движело паралелно, не спира и блъска момичето. То е откарано в МБАЛ Бургас, но въпреки бързата лекарска намеса почива.

Шофьорът, който е причинал катастрофата се издирва.

Още четири пътни инцидента са станали днес, сочи справка на пресцантъра на ОДМВР. Днес около 08.00 часа по пътя от надлез "Крайморие" в посока "Асфалтова база" - село Маринка, поради загуба на контрол в ляв завой, самостоятелно катастрофира мотопед "Ямаха", с бургаска регистрация, управляван от 53-годишната М.С. от квартал "Крайморие". Жената с фрактура на черепа, без опасност за живота е настанена за лечение в бургаската болница.

Към 10.20 часа на бургаската улица "Янко Комитов" срещу № 30, поради неспазване на предимство при пътен знак "СТОП", такси "Шевролет Калос", с бургаска регистрация, управляван от 62-годишния А.Х. от Бургас блъска правомерно движещия се велосипедист – Ц.Т. на 31 години от Бургас, който получава охлузни рани по тялото, но е без без опасност за живота.

Към 15.35 часа на кръстовището на бургаските улици "Стефан Стамболов" и "Струга" в посока хотел "Космос", по неустановени до момента причини лек автомобил "Нисан", с бургаска регистрация, управляван от 52-годишната Е.Т. от Бургас блъска велосипедиста Б.В. - на 17 години от Бургас, който е откаран в МБАЛ – Бургас и настанен за лечение с диагноза "комоцио", без опасност за живота.

След 18.00 часа е регистриран поредния пътен инцидент възникнал между автомобил и пешеходец на булевард "Демокрация" пред клона на "Райфайзен банк". По първоначални данни маневриращ на заден ход автомобил е блъснал преминаващ зад него възрастен човек, който е откаран в МБАЛ - Бургас. Все още няма данни за здравословното му състояние. На това място преди месец бе блъснат моторист.