MBUS4

MBUS4

Автобусите на "М-Бус" с празнично разписание

ще се бъде обслужвано направлението от Бургас до Карнобат, както и линията Димчево – Присад – Зидарово – Габър – Вършило.

В почивните дни промени в графика ще има и за автобусите от Бургас за Карнобат, които минават през село Равнец. Те ще тръгват от Бургас в 8.00 и 13.00 часа. По същото време ще тръгват и автобусите по обратния курс - от Карнобат за Бургас.

През почивните дни около 24 май ще бъде спрян автобусът от Бургас за Русокастро, който тръгва от областния град в 12.30 часа. В обратната посока – от Русокастро до Бургас няма да има автобус в 14.40 часа.

От "М-Бус" уточняват, че по време на почивните дни с нормално разписание ще бъдат изпълнявани пътническите превози по направленията: Плевен, Свищов, Слънчев бряг, Поморие, Айтос, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Варна, Горица, Малко Търново, Екзарх Антимово, Желязово (през Русокастро) и Орлинци.

"Традиционно по-голямата част от хората използват празничните, за да се срещнат с близките си, което често предполага и пътуване извън града. Графикът на автобусите, които ще пътуват през почивните дни е съобразен максимално с натовареността на линиите и пътникопотока", каза управителят на "М-Бус" Румен Христов.