svesht2

svesht2

Автошествие в памет на загиналите на пътя в неделя, 17-ти ноември, в 11:00 часа, от магазин "Светомаркет". Участниците в шествието ще поставят първо цветя на "Пътеката на Валя", след това ще има кратка демонстрация от страна на пилотите (ще покажат специално пригодените си състезателни автомобили, облекло, ханс, каски и т.н.), след което в колона ще потеглим по маршрута.

В шествието и демонстрацията ще вземат участие известни български състезатели шампиони в различни класове - Илия Царски, шампион на 2012 клас "Еmax" , Ивайло Петков - шампион в клас "X4" за 2011 и вицешампион за 2013 година на България, както и отбора на клуб "Вромос", които са носители на 10 шампионски титли, с ръководител Радко Петров - двукратен шампион в клас до 1600 кубика.
Ще присъстват и членове на мотоклуб "Морски братя", които винаги са ни подкрепяли в тези начинания и са пример за подражание на всички мотористи.
Шествието ще е със следния маршрут от улица "Транспортна", пред "Светомаркет", бул. "Стефан Стамболов", бул. "Демокрация", улица "Булаир", убица "Цар Петър", бул. "Христо Ботев", улица "Одрин", бул. "Струга", бул. "Стефан Стамболо", улица "Транспортна" през кръговото кръстовище на входа на града, "Светомаркет" – края на шествието.