azis1

azis1

Азис извива глас на плажа в Бургас. Парите отиват за "ин витро" клиника в София Кондьо, Щилян и други изпълнители от бранша. Цената на билета е 20 лева. Специално за шоуто ще бъде вдигната сцена на плажа. Средствата, събрани от продажбата на билети ще отидат за "ин витро" процедури в столичната клиника "Надежда" - "една от най-успешните клиники", както е определена в PR информационата, разпространена до медиите днес. Клиниката се ръководи от д-р Георги Стаменов - акушер-гинеколог.

"Имам приятел, който имаше такъв проблем. Стигна чак до Монпелие, Франция, за да го реши. Затова правя този концерт", коментира концесионерът на плажа Атанас Атанасов пред Chernomorie-bg. По думите му, клиниката е избрана, защото му е препоръчана от екипа му и вече се водят преговори с нея там да бъдат извършени процедури "ин витро" срещу отсктъпка в цената. Условието е обаче това да стане с бургаски семейства. Нуждаещите се ще бъдат избрани чрез жребий, според сумата, която ще бъде събрана от концерта. "Ще пуснем прессъобщение. Нека хората да се запишат. Понеже парите няма да стигнат за всички, ще решим кого да подпомогнем", допълни Атанасов.
Дали обаче хората, които имат нужда от тези пари ще се съгласят да отидат в клиниката, в която ще бъдат преведени средствата?
Текст Десислава Георгиева
Снимка Интернет