Iris

Iris

Белгийската изпълнителка Ирис с концерти по морето ще звучат хитовете на белгийската звезда на живо. На следващият ден тя ще бъде специален гост на най-романтичния морски комплекс "Калиакрия резорт". Там е специален гост на седмичния "Танго маратон". Домакините от комплекса вече подготвят много изненади за изпълнителката, с които възнамеряват приятно да я  впечатлят.

Изтънчени испански деликатеси и пенливи вина  са част от приятната програма подготвена специално за белгийската гостенка. Екип от гурме специалисти пък предвижда да поднесе закуската със специално подбрани еко продукти в спалнята й.
В Слънчев бряг Ирис ще пее под открито небе в "Камелот". Предстои и гостуване в Созопол и Несебър.
"Предвиждаме близо 3 часа денс програма в морето. Подгряващите изпълнители на Ирис са неуморната Анн Джи и Клавдия позната ни от "Стар академи". Много бизнес партньори от Белгия, Гърция, Македония и Русия ще уважат партито на кораба Тату. Щастлив съм,че имам възможност да осъществя този проект зад който изцяло застава и белгийския предприемач Жан Люк Саломез основател на B2Bulgaria", споделя Наско Лазаров от "ПРофайл".