Hor2015-2

Hor2015-2

Близнаци - прегледайте договори и документи

недовършена работа за вечерите. Нощните енергии съвсем ще блокират творческият им заряд. Да почиват повече, да спортуват. 21 и 28 са им хубави дни. На Раците препоръчвам задължително да почиват в гора. Само там могат да презаредят и да осмислят положението във взаимоотношенията си. Хора ще отпаднат от живота им, но е за добро. 30 и 31 са им изключителни дни. Лъвовете ги чака надпревара. Ще усетят конкуренцията и се налага да се състезават. Хубавото е, че Марс е с вас и ви дава необходимата енергия. Да избягват конфликти в работната среда. 4 и 16 са техните дни. Девите ще изпадат в ревности. Нептун ги обърква, най-вече в романтичен план. Не бъдете подозрителни, а изяснявайте взаимоотношенията на мига в открит разговор. 13 и 15 са им хубави дни. На работното място при Везните е доста нервно. Ако можете се оттеглете, вземете отпуск. Не се опитвайте да оправите нещата, не зависи от вас. Помислете какво да промените у себе си и тогава си поставяйте нови цели. 9 и 16 са вашите дни. Скорпионите ще повишат авторитета си на работното място. Доста работа ще им се изсипе, но ще бъдат забелязани и мнението за тях ще се промени към добро. Внимавайте само с тайни любовни романи и връзки, защото когато излязат наяве, трудно ще оправите неловката ситуация. 25 е вашият ден. Стрелците ще са меркантилни. Повеждат борба в страх за материалното си положение. На моменти ще губят почва под краката си. Изходът не е ясен, но със сигурност няма да е този, който очакват. Вашият ден 9. Козирозите се решават на смела крачка в бизнеса, но обстоятелствата налагат търпение. Бъдете внимателни в избора си на решения. Пазете парите и здравето си. Имате покровители, които ще се застъпват за вас. 27 ви е денят. Водолеите също като Девите ще са подозрителни в роматичен план. Ако връзката им не върви, не изключвам разпад. Ако са сговорчиви, недоразуменията ще се оправят и отношенията ще се стабилизират. Избягвайте да демонстрирате връзката си пред хората. Вашият ден е 15. Меркурий ще помага на Рибите да не изпадат в собствените си състояния на мечти и илюзии. Ще им помага и в разговори,които касаят нови идеи и предстоящи планове. Ще ги срещне с нови хора, с които ще се създадат много полезни връзки за в бъдеще. 20 е техният ден.

 

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 24.08-30.08, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

 

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

 

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

 

 

 

Съдбата ви се усмихва. Ще ви съпътства късметът. Всичко изоставено във времето сте длъжни да свършите тази седмица и да свалите служебните товари. Възнаграждението ще е повече от добро, част от което въобще не е очаквано. Не се главозамайвайте обаче и не демонстрирайте власт пред началството, за да запазите тенденциите. В личен план има още за доизглаждане, но го отхвърляте.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

 

Дълго търсени нестандартни подходи и решения вече са налице при Телците. Осеняват ви идеи, за които не ви е хрумвало. Тези, които се занимават със самостоятелен бизнес ще го разширят, останалите - ще работят самостоятелно, встрани от колектива, но пък градивно. У дома ви чакат разговори за пари. Не теглете кредити.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Настроенията от миналата седмица се пренасят и в тази. Подозрителни сте и губите доверие. Финансово сте ограничени и това донякъде блокира работата ви. Прегледайте договори, документи. Има какво още да се свърши, да се довърши. Новите планове ще се забавят, заради вътрешната ви неустойчивост към момента. В личен план продължавате да сте несговорчиви, на моменти нервни.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

 

Прегаряне има при Раците. Емоционално не сте повлияни толкова, но физически - да. Обърнете внимание на тялото. Костната система реагира, периферната нервна система - също. С почивка трудно ще стане, по-скоро с някакви оздравителни процедури ще подобрите състоянието си. В личен план прекалено много сте взискателни към хората около вас и ако не ви върви, анализирайте постъпките си.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 

Разпилени са Лъвовете. Някои от многото ангажименти, други от нежелание. Спешно се мобилизирайте. Търсете информация, там където никога не сте търсили. Това ви е нужно в момента, за да завъртите отново колелата. Направите ли го, нещата ще следват своя ход сами. Наблюдавайте колеги, партньори и ще ви осени новия подход. От конкуренцията обаче се пазете. В личен план - почти няма да имате време за личен живот.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Много ниска енергия при Девите. Не се опитвайте да я компенсирате с излишни разговори или сбирки с приятели, защото съвсем ще се изтощите. Също като при Раците, тялото ви реагира. Препоръчвам храни, щадящи жлъчка и далак. Възможни са кожни инфекции или обостряне на такива. В личен план ви е нужно съчувствие, но няма да го намерите. Почивайте повече, откогато и да е било.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

 

Изпити до последна капка ще чувстват Везните. Хабите нерви за дреболии. Недоволни сте, че нещата не вървят по предварителния ви план. Предварително организирано пътуване може да се провали в последния момент. Ако шофирате, бъдете много внимателни, както и с електричесво у дома. В личен план - роднински връзки ви напрягат, но споровете няма да можете резрешите сега.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

 

Колкото и да се дърпат Скорпионите и да желаят да останат в сянка, няма да се получи. Ще ви търсят отвсякъде, ще ви възлагат нови проекти. Бягате от лидерството, но на вас ви се дава сега да поведете с едни гърди напред. Много и дълги срещи и дискусии ще покрият голяма част от дните ви. В личен план щастието се връща и романтичен, и в любовен план.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Силният период при Стрелците продължава. Аудиторията, пред която заставате се увеличава и това ви окрилява. Нищо няма да ви се опре. Харесвани сте и в много позитивно настроение. Забравяте обаче да давате, а ако ви поискат се скривате. Имате да поработите върху това и най-вече върху класовото разделение между хората, което създавате.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Майсторски ще изпипвате всичко. Аплодисментите сте си ги заслужили, желанията и идеите ви ще бъдат изпълнени. Проблем откъм финанси или финансиране с чуждо участие. Трудно ще балансирате, парите ще се бавят. Опитват да ви подвеждат, внимавайте и не давайте на заем. Нов проект със задгранични партньори ще даде резултат в края на септември.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

Водолеите да внимават с харчовете. Финансовите си въпроси ще разрешат, само ако стегнат колана. У дома отдавна чаканата хармония е на лице. Подредени сте повече от всякога и близките ви засвидетелстват благодарност. В работен план, срещи с нови хора ще ви обнадеждят не само за бъдещето ви, но и за изкачването по кариерната стълбичка.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

 

Рибите ще се сблъскат с конкуренция или партньори няма да оправдаят очакванията им. Всякакви масови изяви следва да избягвате, за да не утежните обстановката. Това, което се изисква от вас го правите, но оценката е далеч занижена и това ви напряга. В личен план изникват чисто битови въпроси, които изобщо не търпят отлагане.

Галерия