DSC_9917

DSC_9917

Борисов: Абсолютно не ви агитирам! защото има правителство и благодаря на всички партии, които ни подкрепят. Защото всички тези програми бяха спрени до една. И българите да си направят сметката дали искат 3,5 млрд. и всеки ден да се откриват обекти или искат да бъде спряно всичко. Абсолютно не ви агитирам. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на откриването на пречиствателната станция за отпадни води в Поморие, която е изградена със средства от Оперативна програма "Околна среда".

"Гледайте, ще видите, какво тече на 10 метра от вас в Черно море и какъв туризъм е щяло да има, и е имало. От Рибарското пристанище до тук всяко едно нещо е в подкрепа на бизнеса и туризма, на тези които имат хотелчета и ресторантчета.
На всички, които са положили усилия благодаря. Защото, за да има добро правитлество трябва да има и добри кметове. Административният капацитет е важен. Защото едно плюс едно прави две. Като е Орешарски - няма. Благодаря", заяви още Борисов окуражаван от аплодисментите и смеха на присъстващите.
Така премиерът не се стърпя, да не върне лентата към управлението на правителството на БСП с министър-председател Пламен Орешарски. Тогава бяха спрени част от плащанията по Оперативна програма "Околна среда", заради неточности в конкурсите за обществени поръчки.