SpartakV5

SpartakV5

Бой в сектора на агитката, 4 минути куче на терена и 0:1 за "Литекс" на стадион "Спартак"

Стоичков взе преднина от 1 гол от "Спартак" (Вн) преди реванша в Ловеч. Голът заби Георги Миланов в 22-та мин. Гредата спаси "Литекс" след удара на Георги Станчев. Останалото бе борба за всяка топка пред 1500 фенове.

В 55-та минута на терена влезе куче, което играчите не успяха да изгонят близо 4 минути.
В сектора на агитката феновете издигнаха плакати "Свобода за "Спартак" и "Вън мафията", които бяха взети и навити от охраната на стадиона и тогава в сектора стана бой. В мелето пострадаха няколко от ултрасите на "соколите". В това време мачът си вървеше.
Иван Найденов: Не сме си правили илюзии, че ще победим "Литекс" и ще ги отстраним от турнира. Искахме да се представим добре и го направихме. Не сме отписали реванша. Ще изиграем последния мач за тази календарна година по най-добрия начин".
Стоичков пък похвали "Спартак" (Вн): Имате много хубав отбор. Трябва му само тактическа дисциплина. Имаме моменти, в които моите играчи не бяха концентрирани. Вкарахме гол и някои се отпуснаха. Не сме отстранили "Спартак" (Вн). Има още 90 минути, в които знам, че "Спартак" ще дойде да изиграе по още по-добър начин.

Днес+