Наградите бяха връчени на специална церемония. Снимки ОД на МВР

Наградите бяха връчени на специална церемония. Снимки ОД на МВР

Бургаските полицаи се класираха втори на тррадиционния Републикански турнир "Освобождение" по стрелба с пистолет за служители на МВР, посветен на националния празник – 3-ти март. Първо място в комплексното класиране зае отбора на Академия на МВР, следван от отборите на ОДМВР – Бургас и ОДМВР – Габрово.

При мъжете призът получи отбора от Регионална дирекция "Гранична полиция" - Бургас, с втори подгласник отбора на ОДМВР – Бургас, следван от отбора на бургаската жандармерия. Отличието в отборното класиране за жени бе дадено на Академия на МВР, следвани от ОДМВР – Бургас и ОДМВР – Габрово.

Награждаването на финалистите бе осъществено от директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов и началника на "Охранителна полиция и КАТ" към ОДМВР - Бургас комисар Марин Димитров.

В тазгодишния Републикански турнир "Освобождение" се включиха общо 44 състезатели, групирани в осем отбори, съставени от 31 мъже и 13 жени, както и индивидуални състезатели. Състезанието бе организирано от Спортната асоциация на МВР, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.

Галерия