Cher155

Cher155

"Черноморец" излезе на второ място след голово шоу на "Лазур"

и се превърна в истинско голово шоу за "акулите". Головата серия за домакините откри Асис от дузпа в 33 минута. Само 3 по-късно Боли отбеляза от близо за 2-0. При този резултат завърши и първото полувреме.

През втората част надмощието на "Черноморец-Бургас" продължи и домакините отбелязаха още четири попадения. В 53 минута Яник Боли отбеляза втория си гол след прекрасен удар с глава. Шаешу покачи на 4-0 в 60-та минута, а в 81-та Асис след самостоятелен рейд направи резултата 5-0. Последният гол за домакините бе дело на Шаешу в 89-та минута.

Следващия мач на "Черноморец-Бургас" е на 2 април, понеделник, в София срещу отбора на "Славия".

"Бях сигурен че при нас ще бъде трудно до първия гол. Срещу отбор като "Светкавица", който започна доста оргазнизирано и дисциплинирано, ние направихме пропуск още в началото, а след това не можахме да намерим точния ритъм. След втория гол вече беше въпрос на време колко гола ще вкараме. Въпреки това не се заблуждавам от второто полувреме. Знам, че мачът имаше съвсем различен характер. Лесно се играе когато имаш голово и игрово предимство", заяви на пресконференцията след края на двубоя старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров.