Деца от "Черноморец-Бургас" и "Нефтохимик" играят утре на кампуса от 11.00 часа на един от терените на кампуса "Гнездо на акули". Домакините са втори във временното класиране с актив от 32 точки, а гостите са на 11-о място с 9 т.

 

Мачът е от 17-ия кръг на областното първенство и по програма беше насрочен за 26 март, но със съгласието на двата клуба се изтегли по-рано заради участието на малките "акули" в полуфинал за купата на БФС. На тази фаза от турнира възпитаниците на треньора Тодор Койчев се изправят срещу връстниците си от "Чавдар" /Етрополе/ на 29 март от 11.00 часа на стадиона в Правец. Преди генералната си репетиция за полуфинала "Черноморец-2" срази в 16-ия кръг от областното първенство съгражданите от "Мастер" с 3:1, а в същия кръг "Черноморец-1" разгроми "Нефтохимик-2"с 8:0.

Междувременно беше подновено и областното първенство при най-малките - деца в подготвителна възраст. В срещи от първия пролетен кръг, 12-и поред, „Черноморец-2” се наложи над „Карнобат” с 2:0, а „Черноморец-3” отстъпи с 1:3 при гостуването си на „Ропотамо” в Приморско. Мачът на „Черноморец-1” в Царево срещу местния тим беше отложен.

„Черноморец-1” оглавява временното класиране с пълен актив от 33 точки след 11 поредни победи, „Черноморец-2” е на 3-о място с 24 точки, а „Черноморец-3” – на 6-о с 18 т.