DSC_0259

DSC_0259

Депутат снима надлеза, съветник се кара с НСО

който е и журналист, 

не можа да издържи и защрака с фотоапарата фотосите, които показват как е изглеждал участъка преди и след изграждането на надлеза.

Точно преди официалното откриване общинският съветник от ГЕРБ Костантин Луков - председател на Комисията по обществен ред, сигурност и безопасност на движението в местния парламент на Бургас се скара с охраната на НСО. DSC_0191Луков се опита да прескочи мантинелата, която разделя двете платна, за да се присъедини към официалните гости на откриването. Служителите на реда обаче му обсниха, че не е възможно това да стане. "Аз не съм обикновен гражданин", изкрещя Луков. Наложи се да се намесва комисар Милен Димитров - шеф на Областна дирекция на МВР, за да разясни кой е Луков.

На надлеза погледите събра и депутатката Калина Крумова. DSC_0275Бургазлийката се беше издокарала с цветна рокля на цветя и беше взела и сина си на церемонията. След края й обаче и тя наруши правилата и прескочи мантинелата. Малко преди това тя насърчи сина си да направи това, след което го последва.

Глобата за прескачане на мантинела е 50 лева. Явно обаче депутат и съветник не се притесниха, че някой ще им поиска пари и смело нарушиха закона.

Снимки Етелка Пирева