Zodii2

Zodii2

Деви - добри дни за ремонт на дома и офиса

Нека всеки се пребори със собствената си мания за величие. Молете се! Планетите обещават обновление. Харчете пестеливо. Инвестирайте! Уязвими ще са ставите и кожата. Правете разтоварващи диети.

 

 

 

 

Какво ви очаква през седмицата 09-15.09, според астроложката Джована.

 

 

 

През септември, Овните да не мързелуват, Телците да са повече послушни, Близнаците да не са пасивни, а Раците да внесат порядък в делата си. Лъвовете да си дадат сметка, какво впечатление правят на околните. Девите ще разберат, че всичко от което са бягали ще им се изпречи на пътя. Везните ще си дадат отчет, къде са и накъде вървят. Скорпионите ще се пренесат в света на илюзиите, а Стрелците ще бъдат докоснати от вятъра на промяната и ще повишат жизнения си стандарт. Козирозите ще се погледнат с “чужди“ очи и ще станат по-обективни. Водолеите ще са самостоятелни. Помощ ще имат, но само в критични ситуации. Пред Рибите се откриват нови перспективи.

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, тенденциите от предходната седмица продължават и през тази. Обстановката около вас е свръх емоционална, даже неврозна. В общуването ще ви се наложи да обръщате внимание на хиляди дреболии. На моменти може да изпитвате и страх, че нещата се рушат окончателно. Вероятни са и парични загуби.

 

 

СЪВЕТ - Спешно си направете изводите и не повтаряйте грешките.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

Телци, още от понеделник отделете внимание на най-важните професионални, финансови и не на последно място семейни въпроси. Склонни сте на критика към любимите хора. Помнете едно - някои неща не бива да се вадят на показ. В работата разпределете задачите колективно, за да не ощетите някого.

 

 

 

СЪВЕТ - Всяко ваше съмнение в нещо, проверявайте няколко пъти,после прилагайте на практика.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

Близнаци, нови възможности в работната сфера ще дойдат от ваши запознанства със задгранични партньори. Използвайте ги с пълна мощност. Включвайте се, интересувайте се от всяка идея. В противен случай не е изключено да останете в ъгъла и всичко да ви се струва неизпълнимо на практика. Ще получите важна информация, която ще ви извади от състоянието на унилост.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Много внимателно подхождайте към документация и работа с техника.

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, бъдещето остава неясно, но само в мислите ви. Захващате се за думата или за дребни нещица и това съвсем ви забива. Не планирайте, не си правете разписания, нито рекапитулация на работата. Делово ще се справите само със симпатия, т.е усмихвайте се повече, за да ви се доверят.

 

 

 

СЪВЕТ – Не давайте обещания и пари назаем.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, имате шансове да покажете, на какво сте способни и какви таланти притежавате. Внимавайте с риска обаче. Не експериментирайте в рискови развлечения или сексуални падения. Към децата си проявете повече отговорност. Дайте им пример за поведение. Вниманието към вашата особа ще бъде повишено през цялата седмица.

 

 

СЪВЕТ – Не допускайте да се вмъкнат в убежището ви.

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, към служебните ангажименти и към всичко свързано с кариерата ви се отнасяйте безпристрастно. Иначе рискувате агресията отново да се промъкне незабелязано и тази седмица. Добри дни за почистване, ремонт на офис, жилище. Въздържайте склонността си да упражнявате воля със сила.

 

 

СЪВЕТ – Бързайте бавно.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, съберете семейството. Ще ви подскажа как - разхождайте се заедно, играйте интелектуални игри, спортувайте заедно. Нищо не правете сами, напротив мотивирайте любимите си хора да поемат инициативата, да са лидерите. Вечерите се насладете на театрална постановка или музикален концерт, но отново със семейството.

 

 

 

СЪВЕТ – Не искайте повече, отколкото могат да ви дадат.

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

Скорпиони, н еопределена седмица при вас. Усамотете се и разберете кое точно ви прави пасивни. Ако се налага посетете специалист, за предпочитане от противопожния пол. Избягвайте публика и събирания. Ако работата ви е свързана с професионални развлечения, не игнорирайте чуждите радости. Те пък може и да помогнат на състоянието ви.

 

 

СЪВЕТ – Давайте дължимото, за да използвате преимуществата на чистата съвест.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, цялата седмица ще се занимавате с неотложни или отложени дела. Ще усещате подем, благодарение на благоприятната емоционална атмосфера около вас. Ще решите успешно много от въпросите. Ще се увеличи броят на обществените поръчки към вас. Доходите ви ще нарастват.

 

 

 

 

СЪВЕТ - Работете с чувство за хумор и включете интуицията си.

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, дали ще изпитвате радост или тъга зависи изцяло и само от вас. Възможностите са две или ще уредите някои болезнени за вас въпроси по мирен път, или ще поемете по пътя на трудния диалог. Действайте цивелизовано, възпитано. Звездите ви гарантират уважение, само ако сътрудничите.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Не допускайте вмешателство на членове от семейството ви.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, при вас се задава работен фронт. Ще сте изпълнени с желание за работа по дългосрочни проекти. Ще си поставяте нови задачи, ще правите планове за в бъдеще. Показвайте се, доказвайте се. Само така наистина ще укрепите позициите си и ще повишите самочувствието си.

 

 

СЪВЕТ - Някои от вечерните срещи, планирани отдавна, може да бъдат възпрепятствани.

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, рутината ще напомни за себе си още от понеделник. Не се косете. Нещата ще се нареждат и без вашата намеса. Помнете, че търпимостта е вашето оръжие в момента. Ще ви се прииска да поглезите семейството си с покупки, да им направите подаръци, но знайте, че първо трябва да го обсъдите с партньора. Все пак става дума за семейните пари.

 

 

 

 

 

СЪВЕТ – Лека храна и никакъв алкохол.