Hor2015-1

Hor2015-1

Деви - шанс за реализация, Везните ще са на настроения

обърнат внимание на личния си живот. Подреждането му няма да стане толкова бързо, а и да не забравяме, че в годината на Маймуната предварителните планове не са приоритет. Очакват ни спорове по незначителни въпроси, лични вражди, които могат да стигнат да разрив във връзката или до развод.

През втората половина, благодарение на изградената основа, ще стъпим на друго ниво, ще погледнем с други очи. Ежедневието ни ще се подобри стига да сме реалисти, а не с илюзорни възгледи.

Венера ще ни помогне в извиненията, ще прекрати предишни обиди, ще събере хората. При семейните двойки нещата ще се стабилизират. Самотните ще изискват истинска любов, ще търсят приказната любов.

Марс ще понапрегне отношенията братя-сестри. Успех ще имат работещите в колектив.

В средата на месеца много пророчески сънища ще се сбъднат, много от знаците ще бъдат разчетени. Хората ще се обърнат към духовното. Ще имат потребност от отговори, ще четат литература в търсене на отговори. Това ще стане основа, база и ще ни помага много през идните месеци.

Март няма да е добър за кариера или за финансови постъпления. Енергията при всички ще е доста завишена, но това не означава, че ще се спасим от умората. Към края на март това ще бъде видно.

На 25-и март - Благовещение, тежкият Сатурн обръща посоката си и ще остане ретрограден до август. Некомпетентността ще бъде наказана от "учителя". Очакват ни първото Слънчево затъмнение за годината в Риби на 9-и март, съчетано с Новолуние и частично Лунно затъмнение във Везни на 23-и март. Седмица преди и след затъмненията следва да бъдем особено внимателни. Силно повлияни ще бъдат всички с изгряващ и слънчев знак и Луна  във Везни, както и всички водни знаци със Слънце или Луна във воден знак. Отговорността към собственото ни здраве да е от първостепенна важност. Това пък си е Юпитеров урок, който ще ни стои до края на април.

 

 

Обща прогноза за месеца

 

Овните имат дългове, които непременно трябва да върнат. Финансовото положение остава без промяна. В личен план, ако не са критични и забравят за забележките към половинката, през март ще им бъде комфортно. Диетите са им противопоказни този месец.

Телците ги чака много работа. За съжаление ще разберат, че "безплатен обяд няма". С всички сили да се стремят да запазят финансовата си стабилност, както и репутацията си. Семейните да внесат нотка свежест във връзката си. Свободните даже и да срещнат половинката си, няма да е за цял живот. Обърнете внимание на задържането на течности в организма.

Март е един от най-удачните периоди за Близнаците. Работете. Изоставите ли ангажимент, следващият няма да закъснее. Има казуси. Захванете се първо с тях. Финансовите постъпления ще бъдат точно толкова, колкото сте си заработили. Избягвайте конфликти с колеги и началници. В личен план очаквайте радостни събития. Не допускайте депресии.

Раците да не се захващат със сто ангажимента наведнъж. Работата не бива да се преследва, а да се свършва. Очаквате признание от колектива, е ще го имате. Материалното ви положение е стабилно. Семейните ще открият топлината у дома, самотните - да не бързат с изводите при нови запознанства. В здравословен план - обърнете внимание на храната и напитките. Черният ви дроб е претоварен.

Лъвовете да не насилват събитията. Ще има дни като подаръци, ще има и дни с доста нерви. Не обръщайте внимание на дребните детайли. Гледайте мащабно и твърдо вървете към целта си. Финансовото ви състояние ще бъде право пропорционално на вашите разходи. Дръжте в тайна личния си живот. Недоброжелатели могат да спекулират с довереното от вас. Различни видове възпаления или хронични болежки ще напомнят за себе си. Спортът ще ви помогне да укрепите здравето си.

Девите ще имат нови шансове за реализация. Не изпускайте от поглед нищо, ценете информацията, която достига до вас. По време на служебни пътувания ще ви се удаде възможност да бъдете забелязани и наградени като професионалисти. Следвайте интуицията си. Тя ще ви показва, че не е нужно да бързате в решенията, а в мисълта. В романтичен план не "задушавайте" половинката. Контролът и педантичността не са ви съюзници. Здравето ви е наред. Добър период за корекция на фигурата.

Везните ще са на настроения. Когато имат такова, нищо няма да им се опре и обратното – когато нямат настронеие, нищо няма да правят. Бъдете малко по-решителни. Не обръщайте внимание на коментари от страна на колеги или партньори. Усмихвайте се срещу всяка атака. Така губещите ще са те, не вие. Финансовите постъпления, както и разходите, няма да са предвидими този месец. В личен план единствено рутината може да влоши взаимоотношенията ви. Имате нужда от витаминозна бомба за повишаване на имунитета.

Скорпионите да се научат да казват "НЕ". Имате големи шансове за успех, за признание и за награда, стига да не се нагърбвате с чуждите проблеми. Резултатът от положен труд предишните месеци ще даде резултат сега. Само не спирайте, прескачайте препятствията, но без да бързате. Бързането е единственият ви недостатък този месец. Материалното ви положение ще зависи изцяло от вашите разходи. Семейните да не припират у дома, за да не се налага да коригират поведението си в края на март. Самотните да помнят - който седи на два стола, пада. Пазете се от травми. Избягвайте височини.

Стрелците да внимават какво си пожелават. Всеки ден ви е хазартен. Непремерени рискове могат да ви сринат в първоначално положение. Искате много, искате го сега. От недоглеждане може да ви подведат и да не успеете да запазите репутацията си. Периодът ви е Сатурнов, което налага обмисляне без бързане във всяка една сфера. В личен план е същото. За да не сте самотни, завързвате връзки без бъдеще. Здравето ви е стабилно. Почивайте по-често от обикновено, за да избегнете стреса.

Козирозите ще хващат здраво и няма да пускат. Много ви се дава. Имате възможност да довършите започнати ангажименти, както и да се захванете с напълно ново за вас. Творците ще имат гениални идеи, но дали ще ги реализират, зависи доколко и какво споделят с останалите. Не е моментът да се хвалите. Разчитайте на близки и роднини за всичко, което изскочи. В личен план - не пренасяйте работните въпроси у дома. Върнете хармонията, като използвате целия речник думи и не се скъпете. В здравословен план ще сте хипохондриците на зодиака. Не сте застрашени, но отговорността към собственото ви здраве този месец е необичайна.

Единствено концентрацията и ясната цел ще помогне на Водолеите да преминат през този месец. Ангажиментите ще са много и ако се обградят с подходящите хора, които да им помагат за довършването им, ще им се получи. Ако обаче гордостта надделее, времето ще ги притисне, работата ще остане и ще бъдат наказани. Финансово са стабилни. Доход от хоби или от допълнителен труд ще ги зарадва. В романтичен план сте доста привлекателни. Нерешителността ви обаче може да ви застави да си останете самотни. Семейните да внесат нотка непредсказуемост във връзката си. Здравето ви е перфектно.

Рибите да не правят планове и да не хабят излишна енергия. Няма да сте достатъчно решителни и ще се двоумите в правилността на решенията си. Опитайте да не показвате това външно. Усетят ли слабостта ви - ще бъдете атакувани. Колега или партньор ще ви помогне да повишите самочувствието си на работното място. Отблагодарете му се. В личен план пренасянето на негативи от офиса у дома ще ви донесе само разочарование. Показвайте чувствата си, бъдете честни във връзката си. Преяждането ще ви докара проблеми с червата. Ако преборите стреса, ще промените и режима си на хранене.

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 07-13.03.201607-13.03.2016 според астроложката Джована:

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

Ако се пуснете по течението, ще изгубите не само от текущата си работа, но и хората, които ви помогнаха да я осъществите. Използвайте скритите си таланти и действайте нестандартно. Има вероятност от някаква кражба, най-вероятно на интелектуален труд. Ситуация или непредвидено събитие ще ви натъжи. Ще си направите изводите за начина ви на живот и подход към обкръжението ви. Не споделяйте плановете си, не се хвалете.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

Не изпускайте нищо от поглед. Очите и ушите ви да са нащрек. Важна информация минава и заминава. Във ваша полза е да не я обсъждате. Ще му дойде времето и ще я използвате като коз. Имате твърде примамливи обещания за нова длъжност или работа. Не мислете в тази посока. Рано е. Към края на месеца ще се случат важни събития в живота ви, предопределящи много месеци напред. Не се захващайте с новости, които ви са непонятни.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

Много ангажименти ви връхлитат. Идва ви да се скриете! Мобилизирайте хората около вас и бързичко отхвърлете работата. В никакъв случай не се изолирайте. Колективът сега е единственото, на което можете да разчитате. Стратегията е качеството, което ще ви изхвърли едни гърди пред останалите. Неочаквани постъпления от стар проект или даден заем ще ви зарадват. Не бързайте да ги харчите. В средата на месеца положението ще се обърне.

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

Предстои ви събитие, където пред аудитория ще покажете завидни умения. Влизат нови хора в живота ви. Не бързайте нито да ги приемате, нито да ги отхвърляте. В края на май те ще изиграят важна роля в живота ви. Не се впускайте в романтични преживявания. Ще унищожите енергийно себе си. Настроенията ви ще се менят ежечасно и ще рефлектират върху здравето ви. Временно е.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19


Търсете и прилагайте нови методи на работа. Доста безпокойства ще ви донесе седмицата. Къде по ваша вина, къде не, не задълбавайте в проблемите, своевременно излизайте от тях. Помощ не чакайте. Финансовото положение не е стабилно и се налага да пестите. Споровете, в които се връщате и с партньори, и с по-високо поставени особи, няма да дадат резултата, който очаквате. На всяка цена съхранете енергията си.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

По възможност бъдете колкото се може повече сами. Имате много неща да обмислите и бързо трябва да подредите мислите си. Има много хора, които ви дърпат надолу. Съчувствието към тях не ви дава мира. Неспокойни сте заради колектива, партньорите, но помислете и за себе си. Дори да се налага да поемете риск, направете го. Резултатът ще дойде след средата на месеца. Близките ви ви поддържат. Можете да се опрете на тях.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

Върнете се на работното място. Вземете се в ръце. Оттеглянето и витаенето ще ви докарат не само неприятности и всичко, което е градено с толкова усърдие, може да се срине заради настроенията, в които изпадате. Много лични проблеми имате. Всякакви решения от ваша страна само ще объркат положението. Оставете близките си да решават сами, както и да коригират поведението си. В здравословен план - променете режима на хранене.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

Почти до драматизъм ще се стигне в личен план. Изригването ще ви помогне да си излеете чувствата, но няма да оправи взаимоотношенията ви. С такт ще постигнете повече, а и до кавги няма да се стигне. Нерешени въпроси с близки родственици също ще усложнят атмосферата. На работното място доста задачи изпадат от ръцете ви. Вероятни са и загуби, но пък мъничка награда за свършеното от декември насам ще ви зарадва.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

Отново темата за пари се връща при вас. Нещо не върви в решаването на финансовите въпроси. Някак трудно разпределяте средствата. Бъдете обективни. Нека да е по равно. Не ви е по сърце, но егоизмът в момента ще ви изиграе лоша шега към месец май. Принудени сте да действате кардинално, но емоцията ви заставя да правите обратното. Не изключвам стълкновение с по-висшестоящи. В личен план е време за помирение, за прошка.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

Всичко вредно го привличате - и хора и навици. Сякаш се наказвате. Изисквате внимание! Бъдете внимателни. Не трошете време и нерви. Останете малко сами, обмислете нещата, помислете за себе си. Срещайте се само с духовни хора. От тях ще бъде оценена уникалността ви, а не от обкръжението, с което сте в момента. Ноември - декември работихте при пълно загърбване на личния си живот. Сега ще получите дивидентите. Дали ще ви зарадват - зависи от емоционалното ви състояние.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

Не споделяйте плановете си. Има промени в кариерното ви развитие. Недоброжелатели могат да спънат възхода ви. Имате верни приятели, можете да разчитате на тях за съвет. Финансово сте притиснати. Не трупайте дългове. Ако вече сте го направили, потърсете наистина доверени хора, ще ви помогнат и с пари. За съжаление тенденцията през целия март е такава. Непрекъснато ще изскачат разходи. Съхранете психиката си.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

Мъчни мисли ви налягат. Допитвате се обаче до неправилните хора. Ще дойде време и ще спекулират с тайните ви. Отбягвате близките си. Обзела ви е странна гордост. На фона на ниската себеоценка, това си е психически товар, който трудно ще понесете. Изскача някакво ново предложение. Задължително е да го огледате от всички страни. 11-и март е вашият ден. По него съдете за месеца напред.