DSC_0294

DSC_0294

Димитър Бойчев: Реваншизъм няма да има, изборите свършиха

подготвените кадри в общините, но ще дадем шанс и на младите хора. Това заяви депутатът и областен лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. Той и колегите му - Иван Вълков, Галя Милева и Стоян Гюзелев отчетоха резултатите от местните избори и постигнатите резултати. "Имаме 6 от 13 кмета в областта. Тримата кметове спечелиха още на първи тур - Бургас - Димитър Николов, Царево - Георги Лапчев, Созопол - Панайот Рейзи и спечелихме на втори тур в три бастиона на БСП - Поморие - Иван Алексиев, Приморско - Димитър Германов и Средец - Иван Жабов", допълни Бойчев.

Според него щяло да има справедливо разпределение на средствата и спрямо общините, в които ГЕРБ не спечели кметските места.DSC_0260

"Големият успех за нас дойде от Бугас. Хората в останалите общини видяха, какво е свършено тук и ни повярваха", допълни областният лидер на герберите.

Той е подал сигнал в Окръжна прокуратура Бургас, за да се направи проверка за регистрираните избиратели в списъците в община Несебър. "Кампаниите в Несебър винаги са странни. Не оспорваме изборните резултати, приемаме ги, каквито са".

Както винаги кметът на Созопол Панайот Рейзи прояви своята индивидуалност и закъсня за началото на пресконференцията. Той се присъедини към новоизбраните кметове на Средец, Приморско и Поморие десетина минути след началото. А на финала не пропусна да сграбчи в прегръдка Иван Алексиев - новият кмет на Поморие.DSC_0299