zmiya

zmiya

Днес започва годината на змията. Какво вещае тя?

но обещава и сюрпризи. Лунните възли и "Сатурн" в "Скорпион" ще придават неясноти и непредсказуемост. Необмислените ходове и постъпки ще разочароват много хора. Успех очаква само притежаващите интуиция. Тези, които не притежават такава да се научат на търпение. Грациозната змия ще покровителства хората с творчески професии, ще мотивира напредъка в науката и изкуството. Змията ще подложи на изпитание и щателен анализ родените в годините на Свинята и Кучето. Бъдете по-внимателни от предходната година и най-важното - наблюдателни!

Годината на змията започва днес – 10-ти февруари.


Вижте, каква прогноза направи за вас, астроложката Джована.

 

 

 

 

Прогноза за Овните в годината на змията

 

Важни ще са партньорските взаимоотношения през годината. Възможна е смяна на работа или промяна в бизнеса. Запасете се с търпение. Годината е на дълга и непрестанна работа.

 

Змията ще ви посъветва:

Не бъдете горделиви. Ценете вниманието на хората към вас!

 

 

Прогноза за телците в годината на змията

 

Телците ще получат признание, само ако следват собственият си път неотклонно. Ще доразвият идеите си от предходната 2012 г. Сътресения няма да има.

 

Змията ще ви посъветва:

Не превземайте непревземаемото.

 

Прогноза за близнаците в годината на змията

 

Много успешна година, с малки изключения. Ще воювате за мястото си под слънцето, но това ще е от полза за динамиката на близнаците и резултатите при тях ще дойдат след натрупания опит.

 

Змията ще ви посъветва:

Не бъдете безучастни и пасивни. С всяко свое действие ще направлявате собствената си съдба.

 

Прогноза за раците в годината на змията

 

Годината няма да ви донесе сътресения. Ще имате много възможности да повишите стандарта си. Не се плашете от новото. Когато това се случи, смело напред!

 

Змията ще ви посъветва:

През годината възпитавайте у себе си воля и не изпадайте в панически ситуации.

 

 

Прогноза за лъвовете в годината на змията

 

Няма да дават вид, но предстои изригване на чувства през годината. Ще поемат рискове, ще се разгърнат. Огнени страсти ще ги преследват през 2013, но каквото и да се случва режисьорите сте си самите вие!

 

Змията ще ви посъветва:

Заобичайте хората. Раздавайте на бедните, а пред богатите отстъпете.

 

 

Прогноза за девите в годината на змията

 

2012 година за девите беше година на начинания, на победи и поражения, на любов и загуби. Много от събитията ще пренесете в 2013-та година, но нещо безвъзвратно си е отишло и то за добро. През 2013-та година с голяма последователност, но не и без препятствия ще вървите към върха. Ще пътувате. Ще се срещате с хора отдалеч. 2013-та година е важна за вас. Може да получите от всичко по много, само ако помните, че не вие, а животът го изисква от вас.

 

Змията ще ви посъветва:

Пазете авторитета си. Не демонстрирайте успехите си. Изгладете личните и партньорските взаимоотношения.

 

 

Прогноза за везните в годината на змията

 

Сложна година. Трудна година. Проблемите ще идват от самите вас - Везни. От толкова много чудене как да постъпите, ще прехвърляте решенията и отговорностите на чуждите плещи. Повече от необходимо е самите вие да застанете смело отпред и да бъдете категорични. В противен случай вместо да вървите напред и нагоре рискувате да останете далеч в периферията на успеха.

 

Змията ще Ви посъветва: 

Не бъдете потребители, а водачи.

 

 

Прогноза за скорпионите в годината на змията

 

Удачна и щастлива година за скорпионите. Основите са поставени и всички скорпиони ще вървят по вече постлания си път и ще устройват успешно живота си. Тревоги и неясноти в личен план няма да имат, но в работата се налага да се действа с по-голям размах. Промените, които там предстоят ще са от огромно значение за кариерата им.

 

Змията ще ви посъветва:

Водната змия обича скорпионите. Ще им дава, но усети ли нетърпеливост или прибързаност, ще им го взема!

 

Прогноза за стрелците в годината на змията

 

Много сполучлива година очаква стрелците. Година на кариера и на материални успехи. Основите положихте предходната година и сега ще дойдат резултатите. Ще вървите само напред. Проблемите ще се разрешават от самосебе си. Самотните стрелци ще намерят половинката си. Ще построят дом. Тези, които го имат, ще го преустройват.

 

Змията ще ви посъветва:

Стрелецът е длъжен през цялата година да е активен и целеустремен, иначе змията не прощава!

 

 

Прогноза за козирозите в годината на змията

 

През 2013 година успешно ще реализирате своите идеи и замисли. Ще разширите професионалния си параметър. Ще осъществявате изгодни контакти и сътрудничества. Толкова много работа, че физически няма да смогвате да я свършвате. Радвайте се на промените, които се задават и в личен, и в бизнес план.

 

Змията ще ви посъветва:

Змията ще ви даде възможност да се изкачите по стълбичката на успеха и славата. Не изпускайте този рядък шанс. Следвайте съдбата и уважавайте змията!

 

 

Прогноза за водолеите в годината на змията

 

Водолеите ги очакват промени в обкръжението им. Първата половина на годината ще премине в грижи за деца, семейство, любими хора. През втората половина ви чака работа. Ще има преустройства в деловата сфера. Бъдете готови да балансирате на 100%. В личен план някои водолеи ще строят дом, други ще преустройват сегашния. Внимавайте с харчовете. Парите ви ще идват на приливи и отливи, така че бъдете пестеливи. Печалби очаквайте от разширение в бизнеса, благодарение на вашия труд.

 

Змията ще ви посъветва:

Помнете, че стария приятел е по-добър от двама нови!

Прогноза за рибите в годината на змията:

 

Година на големи промени. Отначало може да ви е малко трудно, но благодарение на огромните ви усилия през 2012 г. ще формирате едно ново бъдеще. Кардиналните промени, които ви предстоят ще открият пред вас големи перспективи. Реален ще е и стремежът ви към развитие и самоусъвършенстване. Ще преобърне и личният ви живот към по-добро, разбира се.

 

Змията ще ви посъветва:

Работете върху възгледите си. Променяйте ги в крак с новостите, които ще се изправят пред вас.