DSC_1083

DSC_1083

Две двойки получиха по 5 000 лв. от кампанията Аз и Ти ЗаЕдно

с етикет стоки в магазините и заведенията на територията на центъра. 20 % от стойността на стоките бе дарена за каузата.

Листчетата с имената на всички, които подадоха документи да участия бяха пуснати в урна. Късметлиите бяха изтеглени чрез жребий. Първата двойка, която получи ваучера е Теодора Димова и Николай Бубов. Късмет им донесе областният управител Вълчо Чолаков, който изтегли листчето с техните имена. Втората двойка бе определена от едногодишната Никол Златева и тя е - Елена Петкова - Любомир Христов.DSC_1093DSC_1062

"Благодаря на бизнеса, че подкрепя нашата мисия да има повече бургаски деца", каза Ваня Христова регионален координатор на фондация "Искам бебе". Самата тя преди девет дни роди своите близначки - Зорница и Ванеса, след дългогодишна битка и лечение. "Надявам се един ден да се събудя и да разбера, че няма хора с репродуктивни проблеми", призна Ваня Христова.

"Хубаво е, че тази каузи ни обединява, а бизнесът прояви своето човешко лице. Дълбок поклон пред това, което правите", каза в обръщението си към организаторите на кампанията областният управител Вълчо Чолаков.

Гостите на официалната церемония по теглене на имената на късметлиите бяха поздравени от малките танцьори от клуб "Бургас 1975".