Две първи места на рок феста в Несебър В челната тройка, на почетното трето място, бе избрана бандата "Стокхолм". С не леката задача - да отсява най-добрите сред добрите в три поредни дни, имаше жури в състав: Веселин Тодоров (директор на музикална къща "Фактор"), Мая Райкова, (продуцент в БНР) и Иван Лечев (китарист на "ФСБ"). Всъщност одобрителните възгласи и бурни аплодисменти на публиката след обяваване на всеки един приз в класирането, бяха в синхрон с преценката на журито, което раздаде и още призове.

Сред наградите бяха и тези за дебют на фестивала, които заслужено отидоха при Георги Милтиядов и Флория Цанкова, а отличие за най-добра авторска композиция получи Адриан Гугов, група "Viperfresh". "Гранд При" на фестивала спечели харизматичната Лорън Марч, която записа и още едно постижение в биографията си - тя ще участва като солист на концерт на Биг Бенда на БНР. Награди от музикална къща "Фактор" получиха Ивана Пенчева и Данаил Чуков, а специалната награда на читалище "Яна Лъскова" зарадва група "Шоколад".

Фестивалът се организира от читалище "Яна Лъскова – 1905" и е под патронажа на кмета на Несебър. 28 банди, 2 дуета, 2 вокални групи и 23 индивидуални изпълнители се включиха във феста тази година.