IMG_5845

IMG_5845

ГЕРБ дариха уредба на пенсионерски клуб и общински съветници от ГЕРБ. На срещата с възрастните хора присъстваха бургаските депутати Ивелина Василева, Диана Йорданова и представителите на местния парламент Жечо Станков, Живко Димитров и Юлиян Станков.

"Благодарим на представителите на ГЕРБ-Бургас, които за пореден път ни помагат и винаги изпълняват всеки свой ангажимент, поет към нас. Те са доказали, че работят за жителите на Бургас и съм убеден, че ще продължат да го правят по същия отговорен и категоричен начин. Музикалната уредба ни е много необходима за подготовката на самодейния ни състав. Той участва в редица фестивали. При последното ни участие в Поморие завоювахме второ място", сподели председателят на клуба Петър Парушев.

Диана Йорданова посети и пенсионерски клуб "Четирилистна детелина" в бургаския квартал "Ветрен". Тя бе придружавана от общинския съветник Панайот Жечков. Възрастните хора бяха изненадани с кафе-машина, а председателят Софка Чолакова, дългогодишен учител в училището в квартала, благодари за жеста на внимание.

Диана Йорданова обсъди с присъстващите  историческия комплекс Аква Калиде край Минералните бани, за който община Бургас има амбиции да превърне във водеща туристическа и културна атракция за региона.