DSC_6317

DSC_6317

Гребенаров пи кафе с новия областен. Донесе снимка за стената на губернаторите

днес с новия губернатор Павел Маринов. Гребенаров е получил покана за срещата от администрацията. "Говорихме за работата в Областна управа, за проектите, по които сме започнали работа и които трябва да бъдат довършени. Обсъдихме чисто технически как действа структурата на администрацията", каза Гребенаров пред Chernomorie-bg. "Ние се познаваме добре с Павел Маринов. Той е разумен човек и не съм аз този, който ще му дава съвети. Пожелах му и догодина Областна управа да запази наградата за най-добра администрация", обясни Константин Гребенаров. Той предложил на Маринов да инициира среща с другите областни управители от страната, на която да бъде коментирана възможността да се работи за категоризацията на структурите по места. По този начин ще стане възможна и промяна при заплащането на служителите.

Когато получил покана за срещата, Константин Гребенаров трябвало да избере и своя снимка, която да занесе в областта. Той сложи началото на инициативата портретите на бившите областни управители да бъдат окачвани на стената на първия етаж на сградата. "Доста ми беше трудно да намери снимка, но успях", с усмивка призна бившият областен управител.

Срещата между него и Павел Маринов остана тайна за медиите. От Областна управа изпратиха съобщение с 2 изречения, в които се споменава следното: "Областният управител Павел Маринов покани предшественика си да обсъдят перспективите за по-нататъшното успешно развитие на Област Бургас на по чаша кафе. Гребенаров прие поканата. Срещата се осъществи днес и премина в творческа атмосфера".

Снимка Архив Chernomorie-bg.com