Strand_Love

Strand_Love

Игра праща влюбени в Париж

своите най-съкровенни чувства. Уникалната възможност една двойка да посети града на любовта се предоставя от лайфстайл център "Странд Бургас". В навечерието на 14-ти февруари - Деня на свети Валентин, всички посетители ще бъдат изненади с романтичната кампания "Кажи обичам те и спечели". Тя доказва, че пазаруването, любовта и забавлението са неразривно цяло.

От 6 до 14 февруари уникалните градини на "Странд" ще се превърнат в истинска арена на любовта. Именно там ще бъде поставено огромно сърце от червени рози, което ще предразположи двойките да споделят най-съкровенните си чувства. През най-романтичната седмица от годината те ще могат да участват в специална игра във фейсбук страницата.

Всеки един ще може да сподели с приятелите си в социалната мрежа кого обича, като изпише името му и постне снимката, като корица на страницата си. От развлекателния център са подготвили 10 ваучера за пазаруване за двама, всеки на стойност от по 100 лева. Ако пък се снимате сам или с любимия човек пред огромното сърце от рози в градините и поставите фотографията като профилна снимка, ще имате шанса да спечелите незабравимо пътешествие за двама в Париж.