Poklonenie

Poklonenie

Изпратиха Гого от "Тоника" с "Бургаски вечери"

Песента по текст на Иван Ванев и музика на Иван Коларов, която "Фамилия Тоника" изпълняваше в последните десетилетия, звуча отново с гласа на Гого.

Десетки души се стекоха в Ритуалния дом на Бургаските гробища, за да си вземат последно сбогом с певеца. Приятели и колеги на Георги Найденов едва сдържаха сълзите си пред ковчега му, но признаха, че ще го помнят все така усмихнат и жаден за работа.

"Когато си отиде един прекрасен и ценен човек, думите не са достатъчни. Гого беше голяма работа. Аз съм много щастлива, че той беше един от ярките лъчи в живота ми", сподели Тони Димитрова. Изпълнителката посрещна един от най-тъжните си рожденни дни този петък, когато я с.достигна новината за внезапната смърт на Гого. Той си отиде от този свят след четиригодишна борба с коварната болест.
Последно сбогом днес с певеца си взеха и семейният дует - Вили и Красимир Гюлмезови (дует "Шик"), които бяха част от дует "Домино" заедно с Гого, Ева и Илия Василев и Валентин Янев. На гробищата дойдоха и Асен Масларски, Иван Даракчиев, един от гласовете на група "Корали", от която част е бил и Гого, общински съветници, бургазлии.
Снимка nakratko.bg