Hor2016_1

Hor2016_1

Какво ни очаква през 2017 г.?

Петелът е бъбрив, лесно се общува с него. За хората с професии, изискващи разговори и дипломатичност, се очаква кариерен ръст.

В работен план петелът е на приливи и отливи - и работохолик, и дълго почиващ. Лесно няма да заработваме парите си, освен ако длъжността ни не е свързана с нашето хоби. Въпреки общителността на Петела, много хора осезаемо ще усещат самота. Сравнително трудно ще е на тези, които не успеят да намерят баланса между работата и личния си живот. Успеете ли да определите целта в живота си, ще бъдете победители.

2017 година започва с ретрограден Меркурий. През годината ни предстоят доста ретроградности. Меркурий ще е в права линия на 8-и януари. Ще се обърне още три пъти през годината - на 10-и април - 3-и май, на 13-и август - 5-и септември, на 3-и декември - 23-и декември.

Юпитер ще ни напомни за себе си още от 6-и февруари до 9-и юни. Респективно Нептун през лятото ще ни засвидетелства "уважение" от 16-и юни до късна есен - 22-и ноември.

Венера, учителката, ще "чупи" отношения през от 4-и март до 15-и април. Уран няма да ни даде покой в месеците на почивка - от 3-и август и ще остане с нас до 2-и януари 2018 година.

Сатурн, позицията, твърдостта, ще ни върне назад във времето на 6-и април и ще ни преподава уроците си до 25-и август. Паралелно с него Плутон от 20-и април до края на септември ще ни връща към род, традиции.

В очакване сме на две слънчеви затъмнения - на 26-и февруари в Риби и на 21-и август в Лъв, и две лунни затъмнения - на 11-и февруари и на 7-и август.

Седмица преди и след слънчевото и лунното затъмнение бъдете особено внимателни.

Вижте какво ви очаква през 2017 година според астроложката Джована:

 

Овен - 21.03-19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета - Марс

ден - вторник,числа - 7,12

Първата половина на годината ще е успешна за Овните. Две трудни години са зад гърба им и сега получават наградата си. Втората половина на годината могат да се отдадат на почивка. В любовен план юли месец е техният месец. На самотните им се дава уникален шанс. Интересното е, че ще търсят интелектуално партньорство. Август пък е месец на бизнес предложенията. Могат да преструктурират досегашната си работа или да се захванат с нова. Добре е да направят инвестиции в собственото си образование. Здравето няма да е на нужното ниво. Предходните години оказват влияние. Енергията няма да е на нужното ниво. Закалявайте организма, за да не изпадате в депресии, мигрени, чревен тракт. Бъдете внимателни през септември, не предприемайте пътувания.

Telec_2015Телец - 20.04-19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, числа - 5,15

Спокойна година в сравнение с предходната при Телците. Не всичко ще върви гладко, но е дошло време да се насладят на живота. Добра година за промяна на външния вид, корекции по тялото. Някои ще се захванат с творчество, други ще получат допълнително образование. В любовта случайни срещи ще прерастват в романи. Годината на Петела е добра за сключване на брак. Не игнорирайте нито едно предложение. Интересното е, че на работното място или на служебно пътуване ще ви завъртят главата. Добра година за печелене на пари. Ще имате поддръжници, помощници. Съветът ми е да работите в екип и да се вслушвате в мнението на останалите. Внимателни бъдете с големи суми пари. В здравословен план не отлагайте нищо. Отключват се хронични заболявания. Обърнете внимание на краката. Има вероятност от случайни травми.

Близнаци - 20.05-20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, числа - 5,13

Ако следят знаците и слушат интуицията си, Близнаците могат да направят голяма крачка напред. Рискът обаче трябва да е премерен. Всяка грешка ще поправяте години напред. Имате шанс да реализирате една идея, ако, разбира се, не се разпилеете. В любовта много от вас ще се решат на брак. Дали с човек, с когото връзката е продължила дълги години, или с нов - няма значение. Важното е, че прекратявате самостоятелността си. Бъдете внимателни с роднините на половинката. Не влизайте в спорове с тях. В здравословен план белите дробове са ахилесовата ви пета. Профилактика, дишане и чист планински въздух ще намалят напрежението през годината.

Rak_2015Рак - 21.06-21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, числа - 2, 20

Душевната нестабилност при Раците ще продължи и тази година. На моменти ще губят представа за реалността. Надявам се в живота им да влязат нови хора, с които ще преодоляват кризите си. Всеки стар товар в личен план ще ги дърпа назад. В любовта е интересно. Даже семейните ще търсят утеха извън дома. На самотните препоръчвам да бъдат решителни, а не стеснителни. Пролетта ще е знакова за вас. Конкуренцията ще ви държи будни в делови план. Покажете качествата си, рекламирайте се и ще се преборите. Не препоръчвам смяна на работното място. Атмосферата на работното място ще изсмуче енергията ви. Агресията, с която ще се сблъскат, ще повлия на черния им дроб. Ако ще планирате почивка, нека да е на вода.

Лъв - 22.07-22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

На Лъвовете ще се дава. През по-голявата част от годината това ще ги смущава. Две години са свикнали сами да се справят, а сега просто им се получава, което обаче ще ги държи нащрек. Съветът ми е да си поставите една цел и да играете на една сцена. В противен случай ще изпуснете подаръците на звездите. В романтичен план осъзнавате своята привлекателност. Флиртовете може да прераснат във връзка, но вие ще търсите духовност у партньора. Втората половина на годината ще намерите рамото, на което да се облегнете. В бизнес план ще успеете, ако в даден момент се научите да помолите за помощ. Не разгласявайте плановете си. Завиждат на успехите ви. Ако имате нужда от допълнителни средства, лятото е времето, а пролетта е за покупки. Здравето ви е стабилно. Годината е добра за коригиране на тегло.

Очаквайте втора част