DSC_6266

DSC_6266

Кандидат на БСП кани опоненти да чистят стадион сили да се включат в акцията по почистване на стадион "Черноморец" в морския град. Инициативата е на футболен клуб "Черноморец 1919″ Бургас" и сдружение "Бъдеще за Черноморец Бургас".

Евгений Мосинов отправя покана към всички свои колеги – кандидати за кмет на Бургас да се присъединят към благородната кауза спортното съоръжение да стане отново едно приветливо място, средище на поколения спортисти и бъдещи надежди.
Акцията по почистването ще се състои на 18-ти октомври, неделя. Бургаският неделник започва точно в 8:00 чaсa. В него ще се включат, както ръководители и футболисти на клуба, така и фенове. Организаторите призовават всички бургазлии, които имат възможност и желание, да се присъединят към акцията. В момента стадионът е в изключително тежко състояние. Трибуните са обрасли с всякаква растителност . Инициаторите препоръчват  на всички, които се отзоват, да носят лопати, метли, ръкавици, мотики, чували, а при възможност – бензинови резачки и храсторези.

Галерия