Cabaret-2013

Cabaret-2013

Кой си прави PR с пари на община Бургас?

на проекта стои композиторът Руслан Карагьозов. Въпреки че, общината финансира изцяло проекта и той е включен като един от гвоздеите в празничната програма, информацията за него не излезе от пресцентъра на администрацията. По молба на Руслан Карагьозов (общински съветник от ГЕРБ), прессъобщението бе популяризирано от прецсентъра на ГЕРБ. Въпреки политическата обвързаност на композитора с герберите, малко странно излежда инфото за Коледното кабаре да идва от пресцентъра на политическа партия. Която в случая няма нищо общо с проекта. Нито финансово, нито идейно.

Разпратената информация поставя общината в патова ситуация и "връзва" ръцете й, така че да не може да организира планираната пресконференция, за да промоцира събитието.

Коледно кабаре се прави за първи път в Бургас. На сцената на кабарето, в нощта на един светъл празник - Игнажден, ще пеят и танцуват - Тони Димитрова, Стефан Илчев, Стефка Емилова, Галя Ичеренска, Светослав Михайлов, Георги Русев и актьорите - Аглика Бояджиева, Зорница Костадинова, Деница Денчева и Юрий Ангелов.

Хореографията е на балерината Галина Калчева. В кабарето ще танцуват част от балерините от Бургаска опера. На сцената ще се изяват и малките таланти от вокална група "Морски песъчинки" с ръководител Милена Добрева.

Входът е свободен. За да няма суматоха обаче, са отпечатани покани. Дни преди спектакъла, пропуските са свършили.