Oven_2015

Oven_2015

Козирози - не вземайте кредити

работното място не е времето. Конкуренцията ви е стъпила на по-добри позиции и се налага да се примирите с това, но вие гледате в чуждата чиния. Не е благородно да ограбвате! У дома по-млади роднини или деца ще ви създават известно напрежение. Ще става дума за пари.

 

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

 

 

Много енергия ви се е събрала и буквално ще сте във вихъра си. Нищо няма да ви се опре. С един замах ще разрешавате стари проблеми, новите въобще няма да допуснете до съзнанието си. От средата на седмицата нататък поспрете, за да не се окажете в изтощение, а сили ще ви са необходими и в личен план. Там ви владее една мисъл за съвместен проект или бизнес с близък, партньор, съпруг. Обмислете я още и чак февруари следващата година можете да я реализирате.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

 

 

 

Няма да ви стига времето за нищо. Или не умеете да го разпределяте, или задачите ви идват твърде много и всичко се оказва спешно. Бързането ви ще ви докара не толкова грешки, колкото нерви и разсеяност. Опитвате да прехвърляте вина върху другите, но ангажиментите си остават ваши. Ако се налага по-рано отивайте на работа и задължително  приемайте повече течности през тази седмица. Органите ви имат нужда от промиване и от повече кислород. В личен план - нямате време и за близките. Там също "прегрявате".

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

 

Поведението ви е екстравагантно, флиртувате. Правите го за собствено самочувствие. Наистина ви забелязват, но удоволствието ви ще бъде минутно. Обвързаните дават поводи за ревности, самотните получават упреци, и то заслужено. Коригирайте се и покажете, че сте Раци. В работен план има нов проект, който се стремите да получите, но се подгответе за някакъв вид тест преди това. Само общата ви култура, а не компетентността ще ви помогне да го спечелите.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

 

 


Дали ще залитнете в хазарт, или ще изгубите от стар проект, налице ще е някакъв вид финансова загуба. Това много ще ви депресира, защото на практика се оказвате почти без средства. Най-много ще са засегнатите с творчески бизнес. При тях не изключвам и плагиатстване. В личен план нещата вървят. Търкания няма, спорове не се очертават, напротив даже получавате подаръци.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

 

Седмицата ви е информационна. Отвсякъде информация ще достига до вас, която ще съумеете да използвате правилно. Естествено, че сте се потрудили, за да я получите, а някои от вас даже вече имат идеи как ще я използват. С това изпреварвате конкуренцията и заслужавате аплодисментите на началството. В личен план организирате пътуване или събиране с приятели. Периодът е добър и ще се получи великолепна ваканция или купон.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

 

 

Дните ви са на съзерцание и на слушане. Научете се да "чувате" в тишината. Ще се изумите колко неща ще научите, които или не са искали да знаете, или са били скривани от вас. Мълчете! Само наблюдавайте. Каквото и да кажете, считайте, че ще се окажете от виновната страна. Задкулисните игри, които ще се разкрият пред вас, са предимство, възползвайте се. В личен план имате разговори с много млади роднини - деца и с много възрастни - родители. Не им отказвайте.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Късметлийска седмица за Скорпионите. В работата имате съмишленици. Колегите ви са в творчески заряд и буквално ще свършат всичко вместо вас. В личен план ще ви провърви с приятелите. Една протегната ръка ще запомните за дълго време и не забравяйте да върнете жеста задължително. Препоръчвам ви максимално да се възползвате от цялото това стечение на обстоятелствата. Само бъдете внимателни с финансовите операции, за да не изпаднете в нечия зависимост.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

 

Имате предложение за нова длъжност, и то на ръководен пост. Страхувате се, че няма да се справите. Търсите подкрепа, съмишленици. Недейте. Заемете се отговорно и покажете, че вие сте правилният човек. Длъжността ви ще се разминава с досегашната, но притежавате необходимата компетентност, за да я изпълнявате. Вярно, няма да имате достатъчно време за личен живот, за почивка, но пък откъм служебен ангажимент ви е резервация за дълъг период от време. Обърнете внимание на гърлото. Имунитетът ви също е слаб. Закалете организма.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

 

 

Очертават се повече разходи, отколкото приходи. Надхвърляте бюджета си. Очаквания имате от друг, паралелен бизнес, но не бъдете чак толкова оптимисти. Пари може да очаквате само от юридически дела или наследствени сделки. Някои получават средства също от стар заем, но това едва ли ще доведе до баланс. Не вземайте кредити. Периодът не е подходящ. В личен план се изтъквате пред половинката. Имате очаквания, но няма да бъдат покрити на сто процента.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

 

 

Доста сте съсредоточени в работния процес и се изтощавате. Водата ви е много необходима, както вътрешно, така и външно. Освен, че е наложително да минете на диета с повече течности, тези които имат възможност, да посетят СПА процедури. Яжте зелени храни. Мозъкът има нужда от кислород, излизайте по-често. Отбягвайте хора с натоварена психика или обременени със семейни проблеми. Тази седмица прихващате от тях и натоварвате себе си.

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

 

 

Не зачитате закон, даже и мнението на другите. На всяка забележка реагирате шумно и с обида. Вътрешно сте доста подредени и завидно устойчиви и това ви кара да се държите безцеремонно. Помислете и за впечатлението, което оставяте и за авторитета си. В личен план настъпвате по-слабите, по-малките. Ако възпитавате деца, не се дръжте йерархично. По-слабите от вас пък имат нужда от вашата сила в момента, а не от поучаването ви.

Галерия