Hor2016_2

Hor2016_2

Козирози - обърнете внимание на здравето си

както с роднини и близки, така и с колеги. Нептун носталгично ще ни кара да търсим старите си приятели до средата на ноември.

Уран ще бунтува страстите ни до края на годината. Потготовката към Меркуриевото завръщане ще се изрази в объркана комуникация, изненадващо провалени планове, както и известен хаос във всичко свързано с документация и подписване на такава. Хитростта, лукавството и надценяването няма да доведат до нищо добро. Бъдете себе си.

На 18-и август ще наблюдаваме частично Лунно затъмнение във Водолей, което ще постави начало или края на даден етап от живота ни. Как ще повлияе поотделно на всеки зависи индивидуално от рождените аспекти, седмица преди и след него.

 

Обща прогноза за месеца

 

 

 

Овните да внимават с разходите си. Ще изскачат непланирани разходи през целия месец. Да обърнат внимание на здравето си. Да слушат тялото си и да променят режима на хранене.

Време е за активни действия при Телците. Смело започвайте да учите нещо ново, запишете се на курсове, на квалифискации. В личен план не бъдете мълчаливи. В здравословен обърнете внимание на кръвоносни съдове.

Близнаците да не създават хаос около себе си. Да премълчават повече, за да не влошат партньорските взаимоотношения. В здравословен план е възможно обостряне на хронични заболявания.

Раците да слушат вътрешния си глас. Ще ви се дават знаци, ще ви се посочват подводните камъни. При семейните обтягане на взаимоотношения с децата. За да подобрите тонуса си ви е необходимо усвояване на техника на дишане.

Лъвовете да се готвят за глобални промени. Пътуване до екзотични места или романтични флиртове. На работното място не прехвърляйте отговорностите си. За добро здраве, обърнете внимание на гръбначен стълб. Ще си помогнете с гимнастика.

Работният процес при Девите ще върви нормално и могат спокойно да се поотпуснат. Необвързаните ще търсят щастието си, семейните ще премълчават недостатъците на половинката. В здравословен план - вървене, много вървене пеша.

Отговорност и пак отговорност при Везните. Не бягайте от нея. В края на месеца ще разберете защо. В личен план е добре да съберете семейството си. Не си играйте със здравето си. Възможни са травми.

Скорпионите ще бъдат любимците на висшестоящите, но на скок в кариерата да не се надяват. Един ваш проект ще бъде реализиран с помощта на спонсори, което ще подобри финансовото ви състояние, както и самочувствието ви.

Стари обиди ще принудят Стрелците да прекратят взаимоотношения с доста хора. Не се опитвайте да владеете положението. Съдбата ще ви постави на кръстопът, но ще успеете да вземете правилните решения. Следете годността на продуктите. Възможни са отравяния.

Козирозите е добре да отделят време, да преосмислят ситуацията, но ще направят точно обратното. Ще привлекат към себе си нови хора с нови идеи и ще заработят с пълна пара. Щадете силите си. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система.

Водолеите ще се върнат в миналото. Ще опитат да нанесат корекции в поведението си. Ще преосмислят отминали длъжности, като сравняват настоящата. При проблем със жлъчката променете режима си на хранене.

Рибите да не очакват промяна в личен план. Придържайте се към сегашното, за да не изгубите почва под краката си изведнъж. Във финансов план също е нестабилно, не изключвам и дългове. Проблемите със съня и главоболието ще избегнете, ако по-често прекарвате време на чист въздух.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 08-14.08.2016, според астроложката Джована.

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

До точност направете финансов разчет. Разходите ви изпреварват приходите. Допълнителен доход не следва да очаквате. Не се впускайте и в нови начинания, а стабилизирайте постигнатото до сега.

В личен план смело флиртувайте, пробвайте. Там, където не очаквате ще срещнете сродна душа. Четвъртък е вашият ден. Бъдете внимателни в сряда.

 

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

Обземат ви тревоги. Допускате да изпитвате ревност, даже и завист. Изкажете болката си, признайте чувствата си, дайте да се разбере, от какво и от кого имате необходимост към момента. Повече от времето си отделяйте на семейство, на близките си. На работното място имате застъпници, които поемат част от работата ви. Сряда е вашият ден.

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

Препоръчвам отпуск на Близнаците. В личен план нещата са подредени. Ако сте обвързани, очаквайте приятни изненади, самотните също няма да скучаят. Стари приятели ще ви напомнят за себе си, ще ви върнат назад във времето в добрия смисъл. На работното място трудно ще намирате правилния изказ, както и добрия тон. С колегите ще влизате в противоречия, с началството в спорове по текущи въпроси.

Вторник е вашият ден. Бъдете внимателни в събота.

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

Всичко, което ви е спъвало до сега ще се развърже. Проблемите ще си отпаднат сами. Натоварването на работното място също. Единствено е наложителна прояна на вашия мироглед. У дома обърнете повече внимание на близките си. Някак отбягвате разговорите с тях. Позвъняване или новина отдалеч ще ви зарадва.

Внимателни бъдете в петък. Събота е денят ви.

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19



Длъжни сте да се държите, като истински лъвове. Щедрост и усмивка през цялата седмица. Поделете и радости, и материални блага с близки, с приятели. Тези жестове ще ви бъдат върнати есента, когато звездите няма да са толкова благосклонни към вас. В бизнес план се придържайте към прости решения, не усложнявайте и не напрягайте обстановката.

Неделята е денят ви.

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

Предложение, свързано с работата ви, като нова дейност или преместване ще ви притесни. Не сте по изненадите, но не се налага да вземате бързо решения. Добре обмислете и изчетете и преценете - за и против. Свързано ще е и с нови отговорности, дали ще се справите зависи в кой знак ви е Луната.

В личен план назрява необходимост от ремонт или подобряване на битовите условия. Спешничко е.

Бъдете внимателни в сряда, а в петък - разпускайте.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

Везните да не се впускат в мечти и блянове. Разочарованието ще дойде толкова бързо, че няма да успеете да се приземите. Оставете нещата да се случват. Буквално живейте ден за ден и каквото покаже денят. Не правете планове, здравето ви е крехко, нервната система също и се опасявам, че ако избързвате депресията ви е сигурна.

Във вторник по възможност избягвайте новости. Сряда ви е силен ден.

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

Ако успеете да се съсредоточите, ще постигнете невероятни резултати в работата. Дайте всичко от себе си тази седмица. Имате шансове за печалба, която ще стабилизира финансовото ви положение да седмици напред. От недостиг на време обаче може да пострада личният ви живот. Трудно ще се разкъсвате, но опитайте да заместите липсата с търпение и изненадващи подаръчета например.

Събота е вашият ден.

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

Бъдете индивидуалисти. Не подражавайте, за да се харесате. Не постъпвайте угоднически, това ще се отрази на авторитета ви. Колкото е възможно, се усамотявайте. Хорската суета ви напряга, избързвате. Обърнете внимание на черен дроб и жлъчка. Това, че поведението на много хора около вас не ви понася се отразява чисто физически.

В сряда бъдете внимателни. Петък ви е много силен ден.

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

При обвързаните Козирози нещо във връзката се разпада. Да, дните са на или, или. Или сега, или никога. Това, което към момента смятате, че е рушене е за добро. Дава ви се право на избор, но мислете, желаете ли да продължавате по същия начин в личен план. На самотните препоръчвам да не се впускат в авантюри. Обърнете внимание на себе си, както и на здравето си.

В петък бъдете нащрек.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

Водолеите да влязат в режим, както на хранене, така и на спане. В работен план също. Разпиляването и многото дейност наведнъж изразходват енергията ви. Ако усетите слабост в здравословен план, минете веднага на диета. В бизнес план задължително си съставете график със задачите и строго се придържайте към него.

Всичко важно свършете в сряда и четвъртък.

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

Ако сте ръководители, заповядвайте с мек тон. Ако сте служители, не се месете в работата на останалите. Съпротивление ще срещате почти всеки ден от понеделник нататък. Ако някой се нуждае от съвет, не бързайте, не сте в позиция да прецените наистина ли имат нужда от вас или от информацията, която да им споделите. Пазете се от дълбока вода.

Съботата ви е най-хубава.