DSC_7040

DSC_7040

Кремовете за красота от кал - познати от времето на Клеопатра

аристократи, олигарси и холивудски звезди, като се започне от принцеса Каролина Монакска, София Копола и се стигне до Деми Мур се доверяват на процедурите за детоксикация, енергизиране и отслабване с кал, луга и водорасли.

Всяка българка може са постигне ефекта на холивудската звезда, като се довери на "Златната серия" - "Chocolate", която се предлага в магазина на бургаската фирма "SeaStars", който се намира на улица "Алеко Богориди" №16.

"Златната серия" включва кремове, които са уникална комбинация на луга, водорасли, какаово масло и букет от много други безценни етерични масла, както и хиалуронова киселина. И най-важно - те са без парабени - това са най-вредните консерванти, присъстващи в масовата козметика, която ни залива от всякъде.DSC_7046

Хиалуроновата киселина е най-мощния хидратант, прилаган от пластичните хирурзи. Сега може да я имаме и без пластични операции. Тя задържа собствената влага в кожата и участва в производството на колаген. Всъщност това е всичко най-важно за перфектната анти-ейджинг терапия.

Как се прилагат кремовете от тази серия?
Първата стъпка  - сваляне на мъртвия слой клетки с ексфолиант от луга, водорасли  и кафе - ексфолиант. Когато мъртвите клетки излязат на повърхността на кожата, те стават рогови – като ноктите ни. Трябва да ги отстраним, защото през тях никакъв крем не може да проникне в дълбоките слоеве на кожата.
Следва втора стъпка – подхранваща маска отново с хиалуронова киселина, луга и каолин
Хидратация и UV защита – защита от слънчеви лъчи с различна дължина на вълните – изключително важна бариера срещу все по-вредната слънчева радиация. А хидратацията – не може и да мечтаем за по-добра хидратация от тази с хиалуронова киселина.
Уникално е усещането и от нанасянето на нощния  и околоочния крем. Омекотяват кожата, премахват тъмните кръгове около очите, уплътняват текстурата на кожата.  Да не забравяме и зоната около устните! 
Не по-малко успешна е и разработката на научния колектив на доц. Тепавичарова с емблематичната Българска роза в комбинация с луга, кал и водорасли.
Серията "Red Rose" е съобразена с процедурите на СПА терапията – сваляне на мъртвия слой клетки с ексфолиант с луга и розово масло. Следва калната маска – почиства и стяга порите, премахва черните точки, изравнява тена, с видим несравним лифтинг ефект. И накрая нежна  и ефикасна хидратация  и UV защита с дневния, нощния  и околоочния крем. И всичко това без парабени!
Два до три пъти седмично трябва да отделяме не повече от половин час доверявайки се на СПА терапията с кал, луга, водорасли и етерични масла, за да върнем здравето, блясъка и жизнеността на нашето лице!