Лидер на СДС зарадва спортист с билети за AC/DC

Така покрай групата, Петър вече е заклет фен и на СДС-Бургас.

 

През юни 2009 г. Петър и приятелката му участвали в караоке на "Охлюва", организирано от "Синята коалиция". Шоуто събра набори на демокрацията в Морската градина в Бургас. На караокето двамата изпяли парчето на AC/DC "Тhunderstruck". Изпълнението така впечатлило Вълчо Чолаков, който е заклет фен на групата, че той обещал: Ако рок-динозаврите дойдат на концерт в България, ще им подари два билета.

Малко преди концерта на групата у нас Петър Михайлов се свързал с Вълчо Чолаков и шеговито му напомнил за даденото преди година обещание. Общинският лидер на сините без колебание купил два билета за Петър и приятелката му.

"Бях скептично настроен, защото по презумпция не вярвам, че български политик ще си изпълни обещанието. Но съм приятно изненадан, че казаната дума е хвърлен камък за г-н Чолаков, той преобърна представата ми за политиците", каза Петър, който веднага след концерта се отби в кантората на Вълчо Чолаков да му благодари за жеста.

"Нямам нищо общо с предишното поколение политици, вие пък още повече няма да имате", каза Чолаков и допълни, че СДС е партия, която изпълнява поетите ангажименти и това се вижда.

"Концертът беше убийствен. Хареса ми много. Беше ми мечта да видя рок динозаврите от AC/DC на живо. Прегракнахме от пеене", сподели Петър, който е възпитаник на Английската гимназия. Тази година той е абитуриент. Младежът има сериозни амбиции за професионално развитие. Държи изключително много и на спорта и е сигурен, че ще спечели много медали за колоездачният си клуб. "На Бургас му трябват точно такива млади хора като теб – интелигентни, амбициозни и със силен характер", обърна се към младежа на изпращане Вълчо Чолаков. Петър пък даде обещание, че след като завърши висшето си образование ще се върне да работи и печели призове за Бургас.