Hor2015-2

Hor2015-2

Лунното затъмнение ще провокира мнозина

хаос около себе си. Да премълчават повече, за да не влошат партньорските взаимоотношения. В здравословен план е възможно обостряне на хронични заболявания.

Раците да слушат вътрешния си глас. Ще ви се дават знаци, ще ви се посочват подводните камъни. При семейните обтягане на взаимоотношения с децата. За да подобрите тонуса си ви е необходимо усвояване на техника на дишане.

Лъвовете да се готвят за глобални промени. Пътуване до екзотични места или романтични флиртове. На работното място не прехвърляйте отговорностите си. За добро здраве, обърнете внимание на гръбначен стълб. Ще си помогнете с гимнастика.

Работният процес при Девите ще върви нормално и могат спокойно да се поотпуснат. Необвързаните ще търсят щастието си, семейните ще премълчават недостатъците на половинката. В здравословен план - вървене, много вървене пеша.

Отговорност и пак отговорност при Везните. Не бягайте от нея. В края на месеца ще разберете защо. В личен план е добре да съберете семейството си. Не си играйте със здравето си. Възможни са травми.

Скорпионите ще бъдат любимците на висшестоящите, но на скок в кариерата да не се надяват. Един ваш проект ще бъде реализиран с помощта на спонсори, което ще подобри финансовото ви състояние, както и самочувствието ви.

Стари обиди ще принудят Стрелците да прекратят взаимоотношения с доста хора. Не се опитвайте да владеете положението. Съдбата ще ви постави на кръстопът, но ще успеете да вземете правилните решения. Следете годността на продуктите. Възможни са отравяния.

Козирозите е добре да отделят време, да преосмислят ситуацията, но ще направят точно обратното. Ще привлекат към себе си нови хора с нови идеи и ще заработят с пълна пара. Щадете силите си. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата система.

Водолеите ще се върнат в миналото. Ще опитат да нанесат корекции в поведението си. Ще преосмислят отминали длъжности, като сравняват настоящата. При проблем със жлъчката променете режима си на хранене.

Рибите да не очакват промяна в личен план. Придържайте се към сегашното, за да не изгубите почва под краката си изведнъж. Във финансов план също е нестабилно, не изключвам и дългове. Проблемите със съня и главоболието ще избегнете, ако по-често прекарвате време на чист въздух.

 

 

 

 

Вижте, какво ви очаква в периода 15-21.08.2016, според астроложката Джована.

Лунното затъмнение във Водолей на 18-и август ще провокира Телци, Близнаци, Деви, Лъвове, Стрелци, Риби, Скорпиони и Водолеи!

Да не се заемат с важни  неща. Да сдържат емоциите. Добре е да прекарат дните в уединение.

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

Бъдете внимателни! Очакват се загуби, които ще ви връхлетят изненадващо! На работното място заповед или служебно пътуване в последния момент също ще ви напрегне.

В здравословен план обърнете внимание на кости и сухожилия, повечето от които са от стоене на течение. Човек, който неведнъж ви се е притичвал на помощ, отново ще се появи. За добро ще бъде.

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

От много работни ангажименти нямате време за домашните си. При семейните може и разговорите да са на по-висок тон. Разпределяйте правилно работното си време. Не поемайте нови ангажименти. Ако можете, отложете подписването на важни документи. Внимавайте в сряда. Човек от обкръжението ви провокира. Не влизайте в спор. Стойте в изчаквателна позиция.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

Време е да спрете да се безпокоите за бъдещето. Каквото и да се случва, приемайте го. Нервната ви система не е на ниво. Емоциите ви не са изчистени. Мислите ви са хаотични.

На работното място ще бъдете забелязани, не изключвам и подходящо възнаграждение за положен труд.

Добре е да спортувате, за да канализирате енергията си.

В личен план добавете малко повече романтика.

 

 

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

 

Замечтани сте и това води до разсеяност в работата. Внимавайте в сряда. Не препречвайте пътя на началството, нито влизайте в спорове. Очакван приход ще се забави, бъдете готови и не настоявайте на своето. Обърнете внимание на стомаха и преминете на щадяща диета, като избягвате сладко.

В романтичен план е изключителен силен период. Даже обвързаните ще бъдат ухажвани от противоположния пол.

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19

От изключителна важност е да избягвате хора, които се занимават с клюки, както и всякакви хора с ниски вибрации. Под чуждо влияние сте и тяхното настроение ще се предаде на вас. Някак ще попивате от енергията на околните.

На работното място няма да имете желанието да свършите работа. Ако можете, се оттеглете или си вземете почивни дни, докато Лунното влияние премине.

В романтичен план, ако не ревнувате, всичко ще бъде наред.

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

Дребни проблемчета ще ви изнервят. Работата няма да ви спори и то не по ваша вина. Тези, които работят в екип да сдържат емоцията. Ако сте на висока позиция, за предпочитане е да давате заповедите писмено, за да сте сигурни, че сте разбрани.

В личен план предстои да се заемете с битови задачи или някакъв ремонт.

Във финансов план - спестявайте, в – романтичен повече доверие ще ви бъде от полза.

 

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

Внимавайте на кого какво споделяте. Има вероятност да предадат доверието ви или да поукрасят думите ви. Сряда ви е силен ден и всички работни ангажименти отложете за тогава.

В личен план емоциите ви излизат от контрол. По-малко изисквайте от околните и ще се чувствате по-добре. Към края на седмицата ще ви се прииска да започнете на чисто. Не е дошло времето, не избързвайте и в бизнес, и в романтичен план.

 

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

 

Скорпионите ще се отдадат на семейството, на близките си. Внезапно хрумнали идеи за почивка или пътуване ще повдигат настроението ви. На работното място обаче без вашият надзор или присъствие може да настъпи хаос, с който да не можете да справите до края на годината. Умората и рутината ще си кажат думата. Дано има на кого да делегирате права, за да успеете да спазите обещанието към близките си

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

 

Стрелците ще се оттеглят от светския живот. Изолирането е във ваша полза, предвид Лунното стоене. Доверете се на  вътрешния си глас, слушайте тялото си. Единствено тези, които се занимават с творчество ще са успешни в бизнес план.

В личен план - взаимното неразбиране отново е на преден план, във финансов - забавяне на приходи ще усложни плановете ви, в – здравословен - обърнете внимание на кости, на зъби.

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

На ход ще променяте предварително построеният си график. По независещи от вас причини много от делата ви ще останат в застой. Налага се да учите нещо ново, което ще отнеме времето ви за личен живот. Влиятелна особа влиза в живота ви и то неслучайно. Предложението, което ще чуете не бързайте да приемате. Обмислете го и чак, когато Меркурий излезе от ретроградната си фаза, през септември можете да приемете.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

 

На работното място, освен да изпълнявате работните си ангажименти към момента, е важно взаимоотношението ви с колегите. Пазете се от интриги, както и от завистливи колеги. Не споделяйте плановете си, помнете - те не са ви приятели, а колеги. Някакъв заем или дълг ще ви бъде върнат. Спокойно можете да потеглите в желаната от вас дестинация. Финансово сте стабилни. Здравословно - обърнете внимание на китки и крайници.

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

Самотните Риби ще завъртят любовен роман. Есента ще разберат, че е добре прекарано време заедно, но без продължение. Семейните ще оправят отношенията с половинката си. Преразпределянето на общите задължения да са ви приоритет.

В петък една покана с цел дарение или благотворителност ще ви умили. Участвайте, но с мярка. Повишената ви активност е измамна, затова пестете енергията си. В моменти на излишък - спортувайте.