Hor2016_2

Hor2016_2

Лъвове, ако не ви провърви в едно - опитайте друго

избягвате конфликти на всяка цена. Оценени сте, но не сте заплатени адекватно. Очакват ви и разходи, свързани с ваши близки.

Раците смело да стъпват на ново ниво. Дали ще сменяте работа или длъжност, сега му е времето. Необвързаните ги чакат доста романтични срещи. Семейните ще заздравяват или ще прекъсват връзката си.

Лъвовете са финансово стабилни. Тези, които се занимават с творчество, ще разширят бизнеса си. Очакват ги обаче и пререкания с по-висшестоящи. Повече свеж въздух ще ви подрежда мислите. В романтичен план някои намират спътника си в живота.

Повишение, по-висок хонорар, всичко това да очакват Девите за добре свършената работа. У дома предстои ремонт. Времето е подходящо и за смяна на техника. Вероятни са проблеми със стомаха.

Нови партньорства ще обнадеждят Везните. Ще подготвят нов бизнес проект, от който ще се изхранват занапред. В личен план - организирайте почивката си за пролетта, когато ще сте по-изтощени. Обърнете внимание на белите дробове.

Скорпионите да свият харчовете. Вниманието да бъде насочено изцяло към парите - вашите и общите, ако управлявате такива. В личен план много срещи с бивши любови ще изпълват дните ви. Да обърнат внимание на сърдечно-съдовата система.

Стрелците да не рискуват в нищо. Идеята за по-големи печалби нека да почака. Доста ще пътуват и следва да бъдат внимателни зад волана. Роднинските взаимоотношения може да се обострят.

Козирозите ще работят, ще повишават квалификация, респективно и материалното си положение. Стресове или сътресения не се очакват. В личен план обаче не се дръжте лидерски. Йога или медитация ще ви бъдат от полза.

Нови бизнес контакти при Водолеите. Много енергия дават в работата, но да не забравят близките си. Ако с някого от тях сте в обтегнати отношения, моментът е изключителен за сдобряване. Яжте повече цитруси и почивайте повече.

Рибите обръщат внимание на дребни нещица и позволяват те да ги контролират емоционално. Честата депресия ще се  дължи точно на това. Ако изпитват материални затруднения, да свият разходите, но заем да не вземат. В личен план ще търсят и ще залагат повече на духовната връзка, отколкото на любовната.

 

 

 

 

 

Вижте какво ви очаква в периода 22-28.02.2016 според астроложката Джована:

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!Oven_2015

Положителни черти - чистосърдечност, енергичност

Отрицателни черти - импулсивност, егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число – 7, 12

Променливо е около Овните. Ситуацията налага гъвкавост и нова нагласа от ваша страна. От реакциите ви зависи успехът ви. Бързината на ума ще е вашият съюзник. Предварителните планове ще отпадат, така че не губете време в предварителни сценарии. Има хора около вас, които крият истинските си лица. Ще ги разпознаете по подаръците, които сега ще ви поднесат. Време е да скъсате с тези взаимоотношения, за да не ви повлекат надолу от април до август.

В личен план разчитайте на хората със завидна интуиция. Споделяйте единствено със семейството. Отношенията у дома ще се подобрят по този начин.

 

Telec_2015Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число – 5, 15

Конкурентната борба в бизнеса продължава при Телците. Имате шанс за победа. Четете между редовете, наблюдавайте контрагентите си и тогава атакувайте. Успехът е с вас, ако добре си изиграете картите. След сряда ситуацията ще изисква бързата ви намеса. Бъдете съсредоточени, за да не изпуснете момента. Ще се изненадате от тези, които са били против вас или не са споделяли идеите ви - сега ще застанат на ваша страна.

У дома сте пред сериозен разговор. Не отлагайте. Бъдете откровени. Заявете какво ви липсва, от какво сте недоволни. Време е за поправка на отношенията в личен план. Здравето ви също не е на ниво. Вземете мерки.

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci_2015

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 5, 13

До сряда трябва задължително да проявите търпение. Ще се сблъскате с агресивни хора, колеги или контрагенти. Не сте в позиция да влизате в битка. Ако работите в колектив, обсъдете задълженията си и разпределете задачите. Не е необходимо да се нагърбвате и с чуждите задължения. След сряда ще бъде по-спокойно. Ще получите хонорар за отдавна свършена работа. Една странна идея няма да се реализира. За ваше добро е.

В личен план доста от вас получават и лични подаръци, както и покани за събития. Здравето ви не е на ниво. Променете режима на хранене и подсилете имунитета си.

 

 

Rak_2015Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число – 2, 20

Изискват от вас повече, отколкото можете да дадете. Избързвате и грешите. Част от ангажиментите си прехвърлете за март месец. Получавате пари, но разходите ви все още надхвърлят бюджета ви. Доверете се на най-близките си и поискайте финансова подкрепа. По този начин ще си върнете донякъде спокойствието, а и ще си спестите обсъждания по ваш адрес. Март ще ви донесе финансова стабилност. Дано умеете да чакате! Умората, която настъпва при вас, е следствие недостиг на сън. Режимът ви на хранене също допринася за това. Опитайте да лягате по-рано. Сънищата ви ще са пророчески. Тълкувайте ги. Отговорите сами ще идват.

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!Lyv_2015

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число – 1, 19


Ако не ви провърви в едно, пробвайте в друго! Дните ви са като оплетени с конци, но в никакъв случай не са губещи. Ще имате и изяви, и усамотение, и срещи, и раздели. Интересното е, че там, откъдето не очаквате, ще намерите истинска подкрепа. Изгубена вещ ще се появи неочаквано. Разбирате, че прибързаността не е ваш приоритет. Тези с асцендент Лъв да сдържат страстите, каквото и да им струва това. Стар неразрешен проблем ще напомни за себе си. Не го прехвърляйте за март.

В личен план показвате истински блясък! Тегли ви шопинга, но управлявайте разумно разходите си още известно време.

 

 

 

 

Deva_2015Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число – 3,14

 

Скептични сте към обкръжението си. Таите обида. Предпочитате новите, непознати за вас хора, изхвърляте старите добре познати. Ще сгрешите. Нищо не знаете за новите и допускате да ви омагьосат с думи. Отговорността,  разбира се, трябва да поемете вие. В четвъртък или петък ще се наложи да давате оценка за работата на някого. Преди да поставите подписа си, допитайте се до колегите си. Така ще сте по-обективни.

В личен план е нужно изясняване на претенции и позиции. Лаконично обяснете нуждите си и следете за спазването на поставените условия. В събота бъдете особено внимателни. Критичен ден е.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni_2015

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число – 6, 16

Имате планове за инвестиция. Дали ще купувате недвижимо имущество, или планирате пътуване - добре е да го изясните до края на седмицата. Март ще сте на друга вълна. В работата получавате висока оценка за труда си. Това ви мотивира да продължавате да давате още повече от себе си. Има и агресори около вас. С дипломация и с усмивка ще ги обезоръжите.

В личен план очаквайте недоразумения с партньора. Вечерите не оставайте насаме. Канете гости или излизайте. Тегавото мълчание у дома ще ви докара паник атаки и сърдечни проблеми. Не съпреживявайте за „обидени“ личности.

 

 

 

Skorpion_2015Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число – 7, 21

 

Търсете баланса тази седмица. Мислете преди да кажете, каквото и да е. Ще отговаряте за всяка дума, ще я използват против вас. Спете повече. Ако умората се изпише на лицето ви, конкуренцията това и чака. По-напред сте от останалите и на доста хора от обкръжението ви това не им понася. Сряда и четвъртък ще бъдат напрегнати за вас. Ще се разкъсвате между работни ангажименти и лични обещания. С прехвърлянето на отговорности няма да ви се получи, така че играйте по правилата. Интуицията ви е завидна. Отново можете да разчитате единствено на нея. Ще го разберете, когато се случи да четете в очите на хората, да усещате техните страхове.

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec_2015

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число – 3, 23

Стрелци имате ниска енергия и сте изтощени. Сатурново е времето. За съжаление дълго ще продължи, но това не означава, че няма да имате своите мигове. Ще ви се покаже кой е учителят и с какво трябва да се съобразявате. Ако следвате знаците, ще мине безболезнено. Ако по детински погледнете, ще бъдете наказани. Строгостта, която се упражнява върху вас е за да израснете, да помъдреете. В целия водовъртеж, не забравяйте и за близките си. Нуждата от вниманието ви е повече от необходима. В никакъв случай не изпадайте в мрачни настроения.

 

 

 

Kozirog_2015Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число – 3, 25

Козирозите ще нанесат корекции в личния си живот. Ще укрепите или ще прекратите връзката си, зависи от настроението ви. Дните ви са противоречиви и непостоянни. Тълкувайте сънищата си. Очаквайте да видите знаците там. Решенията сами ще дойдат. На работното място успех ще имат творците. Тези, които работят с пари или с парите на другите, да бъдат внимателни. Избягвайте всякакви спорове или доказване на правота си. По-нататък ще се окаже, че не са били от значение, а само сте похабили енергия. Финансовата инжекция, която очаквате може и да не се появи толкова скоро. Забавянето и не е по ваша вина.

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!Vodoley_2015

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число – 4, 17

Водолеите излизат от Сатурновата дупка. И тази седмица ще са по-сдържани от всякога, но постепенно усмивката им ще става по-широка. Работният процес тече гладко. Изненади няма да има. Съобразяване с ваша дума или проект от висшестоящи ще допринесе за самочувствието ви. Самооценката ви все още е занижена. Можете да я повишите с шопинг, да подготвите гардероба си за пролетта. На една среща или масова проява ще бъдете забелязани от някого, който може да се окаже любовта на живота ви. Събота е вашият ден!

 

 

 

 

Ribi_2015Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число – 3, 18

Рибите ще се сблъскат със стреса. На работното място нови задължения или временно нова длъжност ще ви изсмуче силите. В личен план залитате в неправилната посока. При доста от вас флиртовете прерастват в изневери. Трудно може да се прогнозира крайният резултат, но със сигурност ще е края на март. Враговете ви се активизират. Дръжте ги близо до себе си, за да сте наясно с ходовете им. Тези от вас, които ще се явяват на изпити, да не се безпокоят. Пазете се от огън и вода. Избягвайте и планината, особено ако практикувате катерене на високо.