Zvezdi

Zvezdi

Лъвове - предстоят ви хубави дни

с нови хора. Посланието е "Време е за промяна"!

 

 

 

 

През януари Овните да обърнат внимание на здравето си. Чувството на отпадналост и умора, което пренасят от декември може да им докара депресия. След празниците на Телците няма да им е до работа, но да не забравят, че както тръгне годината, така и ще премине. Близнаците ще заложат на кариерата още в началото на месеца и ще спечелят. Раците да не бързат да се връщат на работа. Ако е възможно да си дадат отпуск, за да се възстановят от миналогодишното напрежение. Заради голямото харчене по празниците, паричните въпроси ще са номер едно при Лъвовете. Девите сами ще си създават проблеми у дома с неизказани думи, с мълчание. Везните ще ги избива на творчество. На някои ще им се прииска смяна на работното място. Скорпионите ще ги вълнуват промени, ще очакват промени. Звездите препоръчват сами да си извоюват тези промени. С голяма доза песимизъм и без настроение Стрелците ще влязат в януари, но звездите препоръчват да се събудят много бързо, защото никой няма да свърши тяхната работа. Козирозите ще продължават да празнуват, но да внимават да не останат без никакви пари накрая на месеца. Водолеите да загърбят гордостта си и да направят първата крачка към сдобряване с някои колеги, защото точно тези колеги ще им помогнат за издигане в йерархията. На Рибите се дава да се погрижат за себе си, най-вече за външния си вид с посещения на спа центрове, масажи, козметични студия.

 

 

 

 

Какво ви очаква в периода 13-19.01, според астроложката Джована.

 

 

 

 

 

 

Овен - 21.03 - 19.04 - Аз съм!oven

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, трудно ще убедите себе си, че се налага да се поработи. Чувството, че носите тежък товар на гърба си няма да ви напусне. Препоръчвам ви лечебни процедури, за да нормализирате тонуса си. Проблеми в общуването, но околните ще се съобразят с променливото ви настроение, което ще остане поне до края на януари.

 

 

 

telecТелец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, седмицата се очертава спокойна. Свободата на действие, която все ви се изплъзваше напоследък, вече е налице. Финансовата ви ситуация все още е нестабилна, така че пестете всяка стотинка. У дома взаимоотношенията се изглаждат, но не изключвам прехвърчане на нови искри, под влиянието на Венера.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!bliznaci

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, инициатива и самостоятелност се изисква от вас, за да се справите с конфликтни ситуации, предизвикани от огнени знаци или с асценденти такива. В средата на седмицата ще се наблюдава колебливост в настроението ви. Трудно ще останете спокойни. Интересни делови предложения може да изскочат към края на седмицата. Не губете и минута, решавайте бързо и оставете конкуренцията на заден план.

 

 

 

 

 

rakРак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, още в началото на седмицата ще си задавате въпроси относно вашата работа и бъдещето свързано с нея. Отношенията ви с колегите са обтегнати, съмненията ви терзаят. Отношенията с близките са почти същите. Трудно правите компромиси и усложняват обстановката. Ако не погледнете обективно на нещата, рискувате да потънете в още по-дълбок размисъл.

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!luv

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, предстоят ви хубави дни. Нищо не ви застрашава и в личен и във финансов план. Пътувания, срещи със стари и нови хора. Може да си позволите и разходи за неща, за които отдавна си мечтаете. Само не поставяйте организма си на изпитание с много храна, полята с алкохол.

 

 

 

 

devaДева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, откриват ви се възможности. Задачата ви е да не ги изпуснете, улисани в ежедневието. Възможна е остра конфронтация с конкуренцията, но това да не ви плаши, напротив - докажете се. В личен план - налице е разбирателство, за което вие най-накрая полагате усилия. Това е главната причина да се чувствате щастливи.

 

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!vezni

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, хладнокръвно и със сдържани емоции ще минават работните ви дни. Ако залагате на кариера, ще се наложи да надхитрите доста хора. Тестът ще бъде не кой-кой е, а кой как! В края на краищата с поведението си ще спечелите уважението на влиятелни хора на ваша страна. На всяко събиране, дори и светско просто ще блестите.

 

 

 

 

 

skorpionСкорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, едмицата е подходяща за търговска дейност и финансови въпроси. Ще изскочат обаче отново подводни камъни, които трудничко ще прескачата. Хората, от които се нуждаете, този път няма да са до вас. Ще трябва да се справите сами със задълженията си. Няма да ви е до светски събирания, но също като при Везните ще имате такива и то под ваше ръководство.

 

 

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!strelec

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, внимавайте в работата! След празниците сте доста отпуснати и като нищо може да загубите верни съюзници. Разграничете колеги от приятели. Не смесвайте личното с работата. Ако сте допуснали грешки, признайте, отстъпете, не спорете. Запасете се с търпение при разговори с роднините. Там нещата още не са изгладени.

 

 

 

 

 

kozirogКозирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, всичко изоставено, сега чака да да бъде свършено. Не изключвам емоционални избухвания, особено ако Венера ви е на Луната или на асцендента. Тези от вас, които желаят да сменят работата си, да го направят, останалите ще довършват стари проекти, от които ще получат завидни резултати. Внимавайте за здравето си. Жизнените ви показатели са доста ниски. Почивайте повече.

 

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, за набелязаната работа и цели ще положите много усилия. В личен план обаче ви се дават дни, наситени с положителни емоции, но и вие трябва да се погрижите. Напомнете на стари приятели, че ви има, не отказвайте на нови разговори. Неочаквани подаръци и предложения много ще ви зарадват. Ще се почувствате значими. С роднините избягвайте разговори по финансови въпроси до края на януари.

 

 

 

 

ribiРиби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, ако учите се стегнете, за да се представите достойно на изпитите. Ако работите, не се мръщете и не очаквайте, че колегите ви винаги ще ви подкрепят и все ще са на ваша страна. В живота ви ще влязат нови хора. Предупреждавам ви, да не се доверявате на първото впечатление. Много от тях се появяват с използваческа цел. В здравословен план - пазете белите дробове.